Épp a workshop kellős közepébe cseppentem bele. A játszók épp azt gyakorolják, hogy hogyan kell megölni a másikat.
Ahogy közeledtem a terem felé nem tudtam elképzelni, hogy mi történhet odabent. Mintha a következő Fűrész filmet forgatták volna. 

A mostani workshop témája - már amire ideértem - a másik játékos tisztelete. Megtudtuk hogy nem számít milyen jónak érzed magad, vagy hogy szarnak érzed-e a magad a játék közben. A te véleményed nem érdekes. Az egyetlen, ami fontos az az hogy akarjanak játszani veled. Mert ha játszani akarnak veled, akkor az azt jelenti , hogy jó vagy, hogy megy neked.

A játékok vezetője egy vendég csoportbeli úriember, sajnos a nevét nem tudom, majd később pótolom a hiányosságot, Andy. Ahogy a készségfejlesztő játékokból kiveszi az ember, ők egészen más szinten játszanak - bár ez majd csak a ma esti előadáson fog igazán kiderülni.

A gyúri Import Imprós színészek is örömmel hallgatják a jó tanácsokat. Igaziból egészen fura őket egy helyen látni.

Mivel elfogyott a mondanivaló, inkább mondom hogy mi történik menet közbe.
A játékosok most végeztek az egymást dicséretével. Nem volt más dolguk, mint közel 2 percen keresztül egymást dicsérni és magasztalni, ezzel is fejlesztve a közös játékot és beszédkészséget.

A második körben pedig pont az ellenkezőjét kell csinálniuk. Most egymást ócsárolják és a földbe tiporják. A játék lényege, hogy nem a külsőségeket kell alapul venni, hanem inkább belső tulajdonságokat.
Ez persze igen nehéz ha az ember most látja először a társát, és maximum tegnap ivott vele egy sört. Mindezzel együtt, rendkívül komikusak a beszélgetések.

Most búcsúzunk, de ma már elvileg live stream is lesz, mint ahogy azt tegnap is mondtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr532919314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása