Farsangi buli

2011.02.11. 19:13

 Pár napja szóltak, hogy lesz valami nagy frasangi buli a volt sulimban. Gondoltam, mi sem lehetne nagyobb poén annál, mint hogy a kis pöcsösökkel beöltözve bulizzon az ember. Hamar rá kellett jönnöm, hogy még az is nagyobb buli lett volna, ha itthon porszívózok.

5-től 8-ig volt a nagy party, de én már 6:10-kor leléptem, mert annyira nem ment a dolog..
Az alap koncepció az volt, hogy majd jön egy pár haver és akkor az majd mekkora poén lesz, hogy mi beöltözünk. Hát nem volt nagy poén. Rajtam kívül csak lányok öltöztek be, ők is csak kurvának. Jelezném, hogy ez volt az egyetlen poén a szövegben, és ez se a sajátom.

Viszont találkoztam egy csomó régi tanárral, meg pár régi sulistárssal. A tanárok ilyenkor nagyon jófejek persze - van amelyik tényleg, és van amelyik csak úgy csinál. A legviccesebb az egészben az volt, hogy olyan tanárok is odajöttek hozzám, akik a büdös életben soha nem tanítottak, és még csak a nevemet se tudhatják. Mégis úgy jöttek oda, mintha puszi haverok lennénk még Vietnámból. 

Sok ember úgy jött oda hozzám, mint akit ezer éve ismernek, nekem viszont lövésem sem volt arról, hogy kik ők. Ilyenkor jön jól az "üveges szem, derűs mosoly". Volt akinek még puszit is adtam és hozzátettem, hogy de rég találkoztunk. Ez mondjuk valahol helytálló, mivel én arra sem emlékszem, hogy egyáltalán valaha találkoztunk volna.

Az én jelmezem nemes egyszerűséggel dr. House volt. Az egyetlen árulkodó jel arról, hogy nem oda tartozom, csak annyi volt, hogy 5-6 évvel idősebb voltam mindenkinél és egy bottal járkáltam. 
A sánta köcsög imidzsemen kicsit javított, amikor kitettem egy dr. Gergory House névtáblát, de összeségében ez se tett a buli partiarcává.

Amúgy megdöbbentő volt figyelni a kis tiniket. A csajok úgy néztek ki, mintha most jöttek volna valami pornó expóról. Már az ötödikes csajok között is volt olyan, aki alapozó, rúzs és kihúzott szem kombóval támadott. 
Elkurvult a világ!
A srácok meg simán kurva lazák voltak. Hosszú haj, butazene, villanygitár. Amelyik meg nem, az meg emós tektonik félisten, meg ilyesmik. Fura volt.

A buli amúgy rendkívül színvonalas volt. Mint kiderült, volt 200Ft belépő - kaptam is pecsétet a kezemre. Volt holdacska, halacska, répa, napocska, meg ilyen faszságok. Én egy nyulat választottam, azt remélve, hogy ez most olyan mint a Mátrixban.. Kövesd a fehér nyulat..

A hülye picsa "kemény vagyok" Évanéni (igen, egybe) azért most is ott volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr132654577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2011.02.12. 00:46:41

hitetlen földi vágyak táplálói, mind a pokol tüzében kárhoztok el!

bizsergefa 2011.02.12. 00:47:28

amúgy valóban durva sokszor
süti beállítások módosítása