Till I'm Numb

2010.12.12. 22:49

 Már az agyvérzés kerülget. Egy régi Yummie mixtapet hallgatok, ami időről dőre előkerül és minden egyes alkalommal szembesülök vele, hogy van benne egy szám ami a többi mellett is szimplán csak kurva jó. 
És persze minden alkalommal szembesülök azzal is, hogy bár az interneten minden fent van, én még se találom azt az egy számot, ami nekem kéne.
Már ráküldtem ilyen track recognition szotvert is, hogy az majd biztos tudja, de a nagy lófaszt tudja.
Persze a mixtapeben megvan a szám, de darabolgatni nem akarom - az olyan lenne, mint kivágni egy Picasso képről egy részletet - viszont az meg jó lenne, ha napközben is tudnám hallgatni. 
Már írtam mail Humannak, hogy tegyen a kedvemre és válaszoljon már. Meglátjuk, mi lesz a vége.
Addig tessék tölteni a Till I'm Numb-ot!

Fésű

2010.12.12. 21:46

 Gondolom sokaknak gondot okoz, hogy rendszeresen eltűnik a fésűtök. Velem legalábbis rendszeresen előfordul - mint kiderült rajtam kívülálló okok miatt. 
Ennek ellenére ez probléma, de most itt ez a hatalmas fésű, amit biztosan nem hagysz el, vagy ejted be a mosógép mögé, asztal alá, stb..
A fésű érdekessége hogy a végén lévő kis golyócskák igaziból golflabdák.
Tovább után még képek.

Mass Effect 3 Trailer

2010.12.12. 21:35

 Akinek nem tűnne fel, annak mondom hogy ez egy játék. Én szóltam..

2010 12 12

2010.12.12. 21:27

 Ma egész normális napom volt. Nem kellet semmi ostobaságot csinálni. Volt finom reggelim, ebédeltem is, meg pihiztem is, meg sorozatot is néztem. Meg nekiálltam a családi ajándéknak, amit karácsonyra találtam ki a népnek, szóval összességében elég korrekt napom volt.

Most végre utolértem magam, nem vagyok se állmos, se éhes - ami nagy szó - és most van megint menő zeném. Igaziból elővettem egy régi playlistet és most arról megy a móka. 

Nincs is több mondandóm. Im not doing shit today!

Daily log :: Anyu

2010.12.12. 20:35

 17:32
"... nekem nincs pénzem ilyenekre. Már apádnak is megmondtam, hogy fél éve nem voltam fodrásznál. Azt hiszi, hogy nekem van tízezer forintom, mert annyiba kerül egy fodrász. Ha ad ennyit, már itt sem vagyok.."

20:28
- Holnap akkor már szabin leszel?
- Aha..
- És akkor délelőtt..
- NEM leszek itthon.. Fodrászhoz megyek 10-re.

- Tisztelt Katalin asszony, tisztában van vele, hogy amit csinál az összefüggéstelen és ahelyett, hogy mindenkivel elhitetné a hülyeségeket, csak magából csinál idiótát?
- Nem.
- Köszönöm az interjút.

Ray Ban - Never Hide

2010.12.12. 17:28

süti beállítások módosítása