Mental disorder. Az okosok így mondják külföldiül. Meg House is így mondja. A lényeg hogy a tovább után kiderül, hogy kinek mi a baja ;)

Reptéri ellenőrzés

2010.11.28. 22:11

 Normális helyeken ugye átvizsgálnak és mi sem zavar minket jobban, mint ahogy minden kedvességünk ellenére is bunkó velünk mindenki és egy kósza zsebben marad kulcs is indok arra, hogy faszparasztok legyenek velünk.
Ennek ellensúlyozására most itt vannak ezek a menő ruhadarabok, amikre fém alapú tintával írták rá a szöveget, így ha a röntgen gép elé megyünk vele borsot törhetünk az épp ott ülő felügyelő orra alá. Poggyászban is poén lehet hogy ha ügyesen hajtogatunk ;)

via Liszteslada

Sétálni indult

2010.11.28. 21:49

 csak menet közbe kihalt és köré építettek egy lépcsőházat.

DeepHills Milestone

2010.11.28. 21:47

 A DeepHills blogon elérkeztünk a 111. bejegyzéshez is. A 100. sokkal viccesebb lett volna, de azt elfelejtettem kiírni, szóval most ennek örülünk. Hála istennek elég sok videót kapok - nem eleget - csupa finom muzsikával. 
A blogot igyekszem naponta frissíteni, de szar zenét meg nem akarok kitenni, szóval ezért néha előfordul, hogy nem megy ki minden nap új zene. Aki kedvet kapott, és küldeni szeretne az a blogon belül a "Send Me" menüpontra kattintva küldhet nekem zenét, videót, linket, amit akar. Még képet is, bár ebben nem vagyok egészen biztos.
A lenti képre kattintva pedig a blogon találjátok magatokat - és persze a jobb oldali sidebaron is van DeepHills menüpont ;)

Semmi semmi semmi semmi semmi

2010.11.28. 21:35

 Nem, ez most nem a beszélgetésre utal. Arra utal, hogy pár napja nem történik semmi. Úgy semmi hogy semmi semmi. Ez még a kisebbik gond lenne, hogy velem nem történik semmi érdemleges, de hogy a világ más pontjain se történik semmi az már durva. 
Konkrétan az elmúlt 3 napban nem volt semmi olyan cikk sem amit lenyúltam volna, és megosztottam volna veletek. Rengeteg kép van, de azzal meg nem fogom teleszórni az oldalt.

Viszont a hétvégén átváltottam éjszakás műszakba. Pénteken és tegnap este is bőven 2 után feküdtem le, sőt, tegnap asszem már 3 is elmúlt. Ennek persze semmi köze nincs az új Need For Speedhez. Megdöbbentő módon amúgy tényleg nincs, mivel próbáltam lefeküdni, de nem ment, és aztán ezért kezdtem el játszani.

Ja és elkezdtem Két pasi és egy kicsit nézni. Már több hónapja megvan a gépemen az első 6 évad, de addig nem jutottam el oda, hogy nézzem. Az első pár részt nagyon laposnak találtam, vagy még inkább idiótának. Aztán rájöttem hogy az is, de random időtöltésnek tökéletes. Annyi ostobaság van benne, hogy agyzsibbasztónak pont jó.

Elfogyott az ihlet és kifogyott a tollam is. Megyek

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

Fotó

2010.11.28. 21:15

 Engem néz, nem titeket.. ne is álmodjatok!

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fotó nők

Egyedül hagyott gyerekek

2010.11.28. 13:05

Evolúció

2010.11.27. 20:32

 Van ráadás a tovább után ;)

Comic :: Genie

2010.11.27. 20:29

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

süti beállítások módosítása