Szar nap

2010.12.16. 17:58

 Már alapból szar napom volt, mert nem tudtam az este aludni, és persze reggelre jött meg a kedvem hozzá, amikor már fel kellett volna ébrednem.
Első óra töri. Dogaírás, tegnap tanultam rá ezerrel. Tudtam is mindent, zsír vagyok, talán mégis kifizetődő ha tanul az ember. Egyszer csak odahajol fölém, nézeget, dagadt a mellem, hogy már másfél oldalt írtam, erre "ez mi?" (mutat a füzetemre, hát nem kint maradt az asztalon!!!) "ebből ki tudta puskázni az egészet mi, bassza meg..?!" Persze nem volt megállás, ilyenkor nincs menekvés. Az egész banda a hibás, és baszunk tanulni, de igaziból baszik rá, mert nem az ő dolga, de azért basszuk meg.

Én vagyok a hibás, ez egyértelmű, hogy kint hagytam a füzetem, de lehetne azért toleránsabb az emberrel és nem rögtön átmenni böszmébe. A másik oldal megint az, hogy hiába tanultam, mert most én vagyok a szemében a kis geci, szóval ez a dogám se lesz jobb 3-asnál, hiába minden erőfeszítés. Fuck the system. Nem baj. Ma Cinkyvel megint iszunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr52520164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása