Nyugis nap

2010.09.17. 23:29

Nem is tudom hogy mikor volt ilyen nyugis napom utoljára suliban. 9 körül keltem, reggeli. Finom pirítós lekvárral, közbe net, mail, stb. Aztán elindultam suliba. Judit jött velem, szóval volt aki szóval tartson. A suliban mindkettőnket üdvözöltek, dumáltunk, aztán jött a dupla matek. Az is nyugis volt. Aztán mamánál ebéd.
Itthon duma, tonhalkrém, szerelés és késő délután mentünk vendelinbe Bojekhez. Kurva jó volt. Csomó arccal találkoztam. Szinte minden második ember aki bejött, ismertem, szóval tényleg kurva jó volt. Judit is jól érezte magát, még dartsoztunk is egyet.
Vendelin után Bojki meghívott minket egy gyrosra is. 
Vasárnap megint jön át, holnap meg megyünk mozizni Judittal. Már várom, mert e mellett holnap is mozgalmas napunk lesz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr142304420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása