Review :: Gery szülinap

2010.08.28. 12:02

 Tegnap voltunk Gery születésnapján Dámában. Hívtak Chrishez is, amit ez úton is köszönök még egyszer, de Gerynek most születésnapja volt, aztán végül oda mentünk.
A móka 6 kor kezdődött. Mi Nikivel próbáltunk időbe odaérni, de közbe eső is elkezdett esni, szóval végül apuja vitt el minket. Róla tudni kell, hogy nem fukarkodik a gázzal és kb 5-6000 es fordulattal ment átlagba a kis Suzuki. Nem volt halálfélelmem a vizes úton.. nem..
Köszönhetően ennek a technikának pontban 18:00 ra ott voltunk a helyen. Még senki nem volt ott, csak Bence és Beni. Velük jól eldumáltunk, meg előjöttek a Balatonos emlékek, szóval volt miről dumálni.
Hamarosan befutott a banda másik fele is, és egykettőre megjött mindenki. Persze volt még pár ember, aki később szállingózott be, pl Gergő is - de erről majd később.
A banda nagyrészét ismertem szóval nem volt baj. Akit pedig nem ismertem, azzal is egykettőre lespanoltunk. Hozzá kell tennem hogy volt pár gyanús egyén - "raj vagyok". De összeségében jó volt a társaság.
Gergő is befutott - full elázva, de legalább ő is megérkezett.
Geryék is elvoltak a srácokkal és hamar kitaláták hogy nekik most Bárány Attila - "rezidens vagyok a palace-ban" - lesz a kedvenc zenéjük, ezért kb a banda 2/3-a kiment levegőzni. Kint marha jól elvoltunk, mert hogy még az eső is elállt.
Főleg Nikivel, Katinkával, Nórával & Bencével, és Gergővel nyomultunk.
Egészen 1-ig bírtuk - ami mondjuk nem feltétlen sok, de mivel nem ittunk magunkat csacsira, ezért talán mondható normálisnak. Főleg mivel a banda 2/3 elötte nap 2-3-4 órákat aludt.
Ja és kaptam zenét Bogitól szóval majd mindjárt nyomom ide azt is.
Még hazakísértem Nikit és go haza ;)
Jó volt ;)
Még egyszer BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GERY!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr652254066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása