Alkoholizmus a jövő

2010.07.20. 20:51

 Ma rájöttem, hogy miként lehet a családunk újra a régi. Tötént ugyanis, hogy ma az egész család elment közösen vacsorázni az én tiszteltemre - haha - és elfogyasztottunk egy kellemes vacsorát.
Az egész dolog azért volt nagyon érdekes, mert szükségeszrű volt. Na nem azért, mert hamarosan névnapom lesz, hanem azért mert anyunak el kellett használni az üdülési csekkét - amit nekem, meg Juditnak ígért még Januárban.. - , ami még két napig volt érvényes.
Szóval anyu úgy döntött, hogy "ránk pazarolja" (ezt ő mondta) a megmaradt 10 ezer forintos üdülési csekkét. Ők azt hitték - szerintem anyu tudta jól, csak tette az eszét - hogy 10 ezer bőven elég lenne 5-6 főnek is, de fel kellett őket világosítnom, hogy egy főétel 1000Ft-nál kezdődik akármelyik étteremben (köret nélkül). 
Lényeg a lényeg hogy elég lett.
Ami miatt írom az nem ez, hanem az hogy mindenki fogyasztott alkoholt és ennek meg is lett az eredménye úgymond. Apu és anyu is ittak pálinkát, ami ahhoz vezetett hogy mire leért, addigra egész kedélyes beszélgetés alakult ki. Persze anyu továbbra is idegesítő volt, de a második söröm után a napon már engem sem érdekelt és mosolyogva bólogattam minden egyes hülyeségére.
A kaja szar volt, de vicces volt jóba lenni anyuval fél óráig. Ez a mai nap tapasztalata.

-update-
új bejegyzés elvalokapadtol-on! Tessék figyelni azt is! (Jobbra, fent katt a gombjára)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr802164550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása