Csepel újra!

2010.07.18. 21:34

 Megdöbbentő vagy érdekes nem is tudom, a lényeg hogy mostanában egyre több régi, hagyományos magyar márka jön vissza - aminek ugye csak örülni lehet. Legutóbb, amire felfigyeltem, azok talán a Pannónia motorok voltak, de most itt vannak újra a Csepel Bringák is.

Korábban Schwinn-Csepel néven mentek a bringák, de az idei Bike Expo-n bemutatkozott önálló márkaként a Csepel is. Az első bringák elég erősek lettek és most már egy limitált szérián dolgozik a banda.

Engem nagy boldogsággal tölt el, hogy végre magyar márkák is jelennek meg, főleg hogy minőségi termékekkel, amiknek a világpiacon is van helyük -  és nevük is. Van még egy másik ismert bringa márkánk is a Magellan. Talán pár éve volt nekik igazán nagy sikerük, de a mai napig viszik őket, mint a cukrot - főleg azért mert olcsó és elég jó minőségű.
Ha minden jól megy akkor az új Csepel bringák évente egy új, frissített bringával jelentkeznek majd. Képek a tovább után.

via Mash

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr292159630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása