NINCSALVÁS!

2010.06.18. 21:56

 Azt hiszem nem kell senkinek bemutatnom a címet, azok közül, akik voltak Erdélyben. Akik nem tartottak velünk annak rögtön mesélem a kis anekdotát.
Pápi (Áron, Brian, Szoszi) kb második este fejlesztette ki ezt a technikát arra az esetre, hogy ha már túlzottan kedvelnék őt, akkor kicsit rontson a megítélésén. A lényeg annyi volt, hogy mikor már mindenki aludni tért, és tán már el is aludt, akkor egy utolsó pisélés után végig ment a folyosón, és minden szobába beüvölötte, hogy NINCSALVÁS! 
Mondanom sem kell, hogy mindenki nagyra értékelte a dolgot. Ez a kisebbik gond lett volna amúgy, a nagyobbik az volt, hogy ezt a saját szobájával is eljátszotta. 

Aki teheti az hangosítsa fel, mert elég halk..

 

Akkor a mai posztról egy kicsit. Már nem nagyon van érdemleges infó ezért inkább pár szállóige, pár kép illetve hangfelvétel lesz a nap anyaga és ezzel, mint egy ráadás részként lezárul a trilógia.

Még az első napon vállt szllóigévé az "akarsz körszakállt.?" kifejezés. Ez nem utal másra, mint hogy bekaphatod a f...om. Néha már csak randomra ment a kérdezés a buszon, ha épp nem volt téma, vagy épp csak heccelni akartuk a másikat. 
Igazán akkor ütött nagyot, mikor Andi is megértette - a 4. napon, miután már 4 nap napja, minden nap legalább 20 szor elhangzott a buszon..
Egyébként a patonai vonal fejlesztette ki eme basztatási módot.

A másik talán legismertebb szállóige, vagy inkább mondóka a "megy a busz, megy megy a busz, megy a busz, megy megy a busz" mondóka volt. Erről sajnos nincs hangfelvételünk, de talán lesz még valakinél.. 
Főleg akkor volt jelentősége, amikor végre elindultunk, aztán amikor megálltunk, aztán a végén már mindegy volt, hogy mi van, már az erdő közepén is simán énekelte a banda.

Talán más jelentős szállóige nem volt, vagy én lemaradtam róla, de akinek van még tudomása ilyenről, azt bátran írja kommentbe.
Már csak a nagyszerű zenei aláfestés maradt hátra. Győrbe még a "menő" "tedd fel a kezed, mert én más vagyok.." számok voltak a slágerek, de pár nap után rájöttünk, hogy a soffőrnek van váogatás kazija, mindenféle sokkal menőbb számokkal.. Mondanom sem kell, hogy még gázabbak, mint a mi összes retro számunk együttvéve. Nem is volt kérdés, hogy a végén már kórusban üvöltse az egész banda. 

Még ki sem értünk a Szent István útrol, mikor már elfogyott egy pár üveg tömény, bor, pezsgő, sör ésatöbbi ésatöbbi. Szóval már hangulatban volt a banda, mikot egésszen véletlenül előkerült a Magna Cum Laude méltán elismert száma, a "Pálinka szerelmem.."
Nem is nagyon kellett tanítani senkinek. Örök klasszikus maradt, egészen az utazás végéig. A továbbiakban már csak pálinka se kellett, ahhoz hogy énekeljék, elég volt az ha túl sokan aludni készültek volna a buszon.


Más érdemleges talán nem volt a 6 nap alatt. Zárás képpen Balage videóját mellékelném a többi alkotást kompenzálandó :D Balage beígért még két videót, szóval stay tuned, bár nem tudom, hogy mi lesz belőlük, remélhetőleg nem felejtette el őket.

A videóban szereplő számokat se kell bemutatnom azt hiszem. A nagyszerű román csoda se volt semmi. A 6 nap alatt úgy megutáltuk mint a szart. Itthon szerintem már büntetni lehetne vele.

Amint az a videóban többször is látszik, az FH is szállóige lett. Nagyon nehéz kitalálni hogy Szilágyi Fejbehányására  utal. Szegény Balage húzta a rövidebbet.
Más talán tényleg nincs, akinek van tudomása róla az írjon ide, a mailemre, vagy az erdélyes közös mailcímre.
A végső zárás képpen itt vannak a képek. Have fun. Aki kiváncsi az meglesheti a nagyszerű facebook csoportunkat is itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr462092582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása