Hát elég vicces volt kéremszépen.. 

20:30 kor találkoztunk a szkutnál, hogy majd onnan megyünk Rába partra, de késében voltam, szal nem vettem még semmi piát, gondoltam, majd a srácokkal együtt megyünk és veszünk vlamit. Citromos gössert akartam venni, és tudtam, hogy a Baross úti éjjelnappaliban csak 150-160ft. De Sziszi azt mondta, hogy itt a tesco inkább ott vegyünk. A tesco zárva volt, akkor olcsónéni a Richter teremnél.. Nem is kéredeztem mennyi lesz - mert nem volt pulba, csak raktárba - gondoltam annyi mint a többi sör.. Sikerült 3 doboz sörért 1080 forintot fizetnem.. 
Kis meghökkenés után ki a boltból, de nem baj, mert van már sör. Erre szilágyi: menjünk mégis el a Baross úti éjjelnappaliba, mert neki még kell onnan valami. HEDADSHOOT! FACEPALM! EPIC FAIL!
Buktunk 500Ft-ot semmi baj... Még mindig jobb mintha cigire költeném..

Elindultunk a patra, leültünk megbontottuk a cuccot, Balázs meg Szilágyi bekeverték a pezsgő-edrikjüket és mindeki itt a magáét.
Hamarossann jöttek a lányok - Krisztiék: Kriszti, Ica, Judit, Geo, a többi lányokról fogalmam sincs, csak azt tudom hogy az egyik a Kornél tesója - akiról szintén nem tudok semmit.. - és elindultunk át a pavilonba, szembe, mert mintha kezdett volna csöpörögni az eső. A lányok elég jófejek voltak, bár akiknek nem emlékszek a nevére, ők külön csoportot alakítottak..
A pavilonban aztán megkezdődött az italozgatás. A csajokat se kellett félteni.. sőt.. szerintem ők több piát hoztak mint mi. Jó mondjuk én nagyon kispályás voltam a 3db sörömmel, de nem akartam magam elrendezni. Kb 9 től voltunk itt 23:30 ig.
Közbe ment a fényképezés - Kriszti fb-ján lehet lesni - , a duma, meg egymás cseszegetése. Kriszti és Ica is kapta a magáét rendesen. :D
Bridgebe úton már látszott a népen, hogy rendben vannak, szóval volt vagy fél óra, mire odakeveredtünk Bridgebe..

Bridgeben elöször viszontlag kevesen voltunk, vagy inkább úgy mondanám, hogy nem volt tömve. Gondolom azért mert álltalában 1-2 körül pörög fel a buli. 
Itt végre gin-tonicoztam. Erre vártam már egész este. Mindenki beruhant táncolni, én viszont még vártam a hatást.
Ica végig velem volt. Várta hogy mikor ráncogálhat be bulizni. 
A zene kurvára nem nekem való volt, nem is nagyon akartam táncolni... Semmi rock, semmi d&b szóval nem az én zeném volt na. Végig ilyen hash hash cucc ment, meg full olyan számok, amikről fingom nem volt. Mindenki énekelte a szövegét én meg néztem, hogy ezek a számok eddig hol voltak, és miért nem hallottam róluk. Ica persze tudta mindet és igyekezett is ezt minél hangosabban a fülembe énekelni.

Csoportkép Szilágyi Kriszti Kömi Pálesz Ica Balage

Kb 1 kor indultam el. Akor már megjelentek az első droidok, de igaziból nem akartam sokáig maradni. Meg hát a lányok is elég vállalkozó szelleműek voltak. A srácok se féltek "ismerkedni".
Hazafelé Where did the blue skies go? és csöpörgő eső. Jó is volt kicsit szellőztetni. Útközben találkoztam egy nagyon szimpatikus bokorral is, aminek már ideje volt. Bridgebe nem tűnt fel hogy egész idő alatt nem intéztem folyó ügyeim, de ahogy kiértem és esőcsöpögés.. 
Szóval ilyen volt az este :D

-update-
Ritának hívják a Kornél hugát :D Julcsitól kaptuk a plusz infót.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr571985648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása