Jackass 3D?

2009.12.20. 22:57

A következő Jackass film eljövetelének tényét hallva könnyen megeshet bármelyikünkkel, hogy bevásárlókocsiban ülő vadbarmokat kezdünk vizionálni, akik a hosszú lépcsőn végigbucskázva zuhannak egyenesen felénk. Ennek bekövetkezte a minap vált száz százalékig biztossá, ugyanis január 25-én kezdődik az agyament alkotás forgatása, melynek készítését olyan stúdiók vállalták magukra, mint a Paramount, vagy az MTV Films. Hogy mi ebben a vicc? Az hogy a készítők elmondása szerint a Jackass 3D a James Cameron által rendezett mestermű technikáját felhasználva érkezik majd, így a hülyeséget egy teljesen új dimenzióba próbálják emelni.

Ez persze több, mint kétséges, így csupán mosolyogva fogadhatjuk a világmegváltó terveket. Illetve nem szabad megfeledkeznünk a Cameron által használt Pace 3D-s kamera rendszerről sem, amely túl súlyos ahhoz, hogy egy ennyire energetikus, mozgásokra, esésekre nagy hangsúlyt fektető filmben is felhasználják. A Jackass következő részének rendezője Jeff Tremaine, a producer pedig ismét csak Spike Jonze lesz, a várható debütálás ideje pedig a 2010-es év ősze, a legnagyobb valószínűség szerint október közepe.

via alfától omegáig

Meghalt Brittany Murphy

2009.12.20. 22:44

32 évesen meghalt Brittany Murphy


Váratlan szívleállása után nem tudták újraéleszteni és elhunyt Brittany Murphy, amerikai színésznő – közölte több forrásra hivatkozva a tmz.com. A mentőket férje, Simon Monjack helyi idő szerint reggel nyolckor hívta Los Angeles-i otthonukba. A tmz szerint ezután a celebek által látogatott Cedars-Sinai kórházba szállították, de az újjáélesztési kísérletek ellenére a színésznő életét vesztette. Brittany Murphy 2007 májusában ment hozzá férjéhez, az angliai író Simon Monjackhoz. Játszott egyebek mellett Eminem 8 mérföld című filmjében, a Spinédzserekben, a Ne szólj száj című filmekben.

A legfrissebb hírek szerint anyja talált lányára a zuhany alatt eszméletlen állapotban.

Nagyon sajnálom, mert annak ellenére, hogy talán nem pont A kategóriás filmekben szerepelt, biztosra veszem, hogy ez nem a tehetség hiánya miatt volt. Ellenpélda a 8 mérföld és a Nagyvárosi kislányok.
A Szerelem és más katasztrófákról nem is beszélve. Tényleg sajnálom Őt, főleg hogy ilyen fiatalon érte utol..
Nyugodj békében.

Blog end?

2009.12.20. 20:33

Akármennyire is ellenzi a nép valószínűleg költözni fogok. A napokban megint szarakodott extra, és egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a gonddal, mert még csak azt se mondhatom, hogy a kurva anyátok, mert ingyen kapom, és nincs semmilyen szerződésem velük, hogy ha megszakad/eltűnik, akkor kárpótolnak..
Még nincs konkrét időpont, még nincs design sem. Valószínűleg ugyan ilyen köntösben térek vissza, de még az is lehet, hogy egy teljesen új formában. Még elég képlékeny.
Amíg viszont nincs fejlemény, és nincs kész az új design, addig a jelenlegi üzemel. Szóval nem kell megijedni, a blog szünetmentesen mükszik, lesznek posztok.
Az új blog egyetlen hátránya, hogy a jelenlegi posztok kommentestül elvesznek.  Ez valahol fájó, és valahol igen bossszantó, mert végülis, azért ment a blog, hogy minden érdekes, amit találok az egy helyen legyen. Nyilván persze ez kinőtte magát és most már az olvasókért megy, de ennek ellenére, még mindig ide gyűjtöm a dolgaimat.
Közbe keresgéltem neten megoldás után, de nem nagyon volt használható, úgyhogy tényleg úgy tűnik, hogy a jelenlegi formájában meg fog szűnni, ha nem is most, de hamarosan igen. Ezt a döntést minél hamarabb meg kell hozni, mert minél később szánom el rá magam késöbb annál több poszt veszik majd el.
Nade!
Addig is nyomassátok a kommenteket, meg a sok hülyeséget, küldjétek hogy mit látnátok itt szívesen, és mit az új blogon, és majd igyexem úgy alakítani.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: tumblr

Eyecandy :: 956

2009.12.20. 20:29

Ha már eyecandy, akkor elejtek egy kis infót a karácsonyi ajándékról. Tervbe van egy eyecandy pack szeptemberig visszamenőleg. Ez nagyságrendileg úgy 1000db körül mozog..

Mégse dohányt szívunk..?

2009.12.20. 19:00

Mi lesz cigarettáink megszokott ízeivel?

Az unió ki akarja deríteni, hogy a dohánytermékekben található ötezerféle adalékanyag milyen hatással van az élvezeti értékre és a függőség kialakulására. A tudományos vizsgálat eredménye 2010 nyarára várható, utána akár az összes adalékanyagot száműzhetik. A hazai dohánytermesztők szerint a dohányosok ellehetetlenítése a cél, egy egészségügyi közgazdász viszont gazdaságilag racionálisnak tartja a döntést.

Alaposan megváltozhat egyes cigaretták íze, ha az európai uniós szabályozás belenyúl a dohánygyárakban kifejlesztett adalékanyag-kombinációkba. A dohánytermékek ellenőrzésére alakult bizottság idén márciusban kezdeményezte körülbelül ötezer cigaretta-adalékanyag vizsgálatát az újonnan azonosított egészségügyi kockázatok tudományos bizottságánál (SCENIHR). Ennek a testületnek azt kell vizsgálnia, hogy az adalékanyagok mennyiben fokozzák a dohányzás élvezeti értékét és a függőséget.
Mi van benne?

Nemcsak Európában, a világ nagy részén is az amerikai típusú, kevert dohányból készített, úgynevezett blended cigaretták terjedtek el. Az európai kevert cigarettákban virginia, burley és keleti típusú dohányok vannak, és ezt a keveréket dobják fel adalékanyagokkal. Csak Kanadában és az Egyesült Királyságban használnak nagy arányban virginia típusú dohányt a cigarettákban, ennek íze önmagában kissé csípős.

„Akár mind az ötezer adalékanyagot kivonhatják a cigarettagyártásból, elképzelhető, hogy egyetlen íz, a mentolos marad meg” – mondja a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (Madosz) elnöke, Bényei Illés (a Magyar Dohányipari Szövetség elnöke, Patai András nem nyilatkozott az ügyről). Márpedig Bényei szerint egy jól bevált és hosszú idő alatt kialakított receptúrából elég egy anyagot kivonni, hogy boruljon a teljes ízvilág: „Ekkor új adalékokat kell keresni, ha a gyárak nem akarják elveszteni az ízhatást. A másik lehetőség, hogy az új íz miatt újrapozicionálják a terméket, ám annak jelentős költségei vannak.”

Valahol kíváncsi vagyok hogy ennek mi lesz a vége, mert sokan mondják, hogy az adalékanyagok miatt van a függőségérzet nagy része, hát most majd kiderül. Többet nem nagyon tudok hozzáfűzni. A cikket főleg a dohányosoknak szántam, de alapvetően is érdekes. A cikk folytatódik indexen!

2 Guys 1 Guitar

2009.12.20. 18:55

Nincs közük a másik két lányhoz, de mindenesetre ők is elég betegek. A videót Nikinek köszönjük :)

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: 1 girls one cup #2

Comic :: Reward

2009.12.20. 18:38

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: reward

Today :: 2009 12 20

2009.12.20. 15:18

Tegnap este ugye itt volt Cinky meg Bojek és tök jó volt a hangulat, és semmi kedvem nem volt a maradék cuccokat elpakolni, főleg, hogy ma még meg kellett cserélnem két szekrényt. Szóval mára maradt a nagyja a dolgoknak. Delött még rendezkedtünk, meg megcseréltük a két szekrényt amit mondtunk, aztn ebéd, aztán meg aludtam egy jót, most keltem fel (nem is igaz, mert már fél órája fent vagyok, és már raktam fel képeket stronára, meg facebookoltam is) és most jön majd az hogy a maradék szart még elpakolom..
Holnap megint suli, és megint semmi értelem nincs bemenni, mert 3 infón év közbe se csinálunk semmit, majd pont most fogunk..? Aztán nyelvtan.. azon is "sokat" szoktunk dolgozni. Törin talán még fogunk tanulni, de mostanában elég jó fej, még folyosón is spanoltunk vele, talán nem lesz tanulás. A maradék 2 angolon meg megint játék, mert ugye már 2 hete játszunk angolon..
Na mind1. Holnap valszeg megyünk fát venni is.
Majd még jövök, most nincs több infó.

Comic :: Dog whistle

2009.12.19. 21:19

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szobarendezés

2009.12.19. 21:19

Ma jött el az ideje, hogy átrendezzem a szobámat. Igaziból nem tudom, hogy azért mert így tényleg jobb lesz, csak néha a változás jobb mint az állóvíz. Suliban fogant meg bennem a gondolat, és hazaérve neki is ugrottam.
Lett fasza pipasarok. Ilyen flesshelől fajta,  nyugis, hangulatfénnyel, szal büszke vagyok magamra.
Jött Cinky, Bojek, szal megvolt az alaphangulat. Bejött. Most leginkább fáradt vagyok, úgyhogy nem bizti hogy jövök még.

süti beállítások módosítása