Jackass 3D?

2009.12.20. 22:57

A következő Jackass film eljövetelének tényét hallva könnyen megeshet bármelyikünkkel, hogy bevásárlókocsiban ülő vadbarmokat kezdünk vizionálni, akik a hosszú lépcsőn végigbucskázva zuhannak egyenesen felénk. Ennek bekövetkezte a minap vált száz százalékig biztossá, ugyanis január 25-én kezdődik az agyament alkotás forgatása, melynek készítését olyan stúdiók vállalták magukra, mint a Paramount, vagy az MTV Films. Hogy mi ebben a vicc? Az hogy a készítők elmondása szerint a Jackass 3D a James Cameron által rendezett mestermű technikáját felhasználva érkezik majd, így a hülyeséget egy teljesen új dimenzióba próbálják emelni.

Ez persze több, mint kétséges, így csupán mosolyogva fogadhatjuk a világmegváltó terveket. Illetve nem szabad megfeledkeznünk a Cameron által használt Pace 3D-s kamera rendszerről sem, amely túl súlyos ahhoz, hogy egy ennyire energetikus, mozgásokra, esésekre nagy hangsúlyt fektető filmben is felhasználják. A Jackass következő részének rendezője Jeff Tremaine, a producer pedig ismét csak Spike Jonze lesz, a várható debütálás ideje pedig a 2010-es év ősze, a legnagyobb valószínűség szerint október közepe.

via alfától omegáig

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr1001995628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása