Blog end?

2009.12.20. 20:33

Akármennyire is ellenzi a nép valószínűleg költözni fogok. A napokban megint szarakodott extra, és egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a gonddal, mert még csak azt se mondhatom, hogy a kurva anyátok, mert ingyen kapom, és nincs semmilyen szerződésem velük, hogy ha megszakad/eltűnik, akkor kárpótolnak..
Még nincs konkrét időpont, még nincs design sem. Valószínűleg ugyan ilyen köntösben térek vissza, de még az is lehet, hogy egy teljesen új formában. Még elég képlékeny.
Amíg viszont nincs fejlemény, és nincs kész az új design, addig a jelenlegi üzemel. Szóval nem kell megijedni, a blog szünetmentesen mükszik, lesznek posztok.
Az új blog egyetlen hátránya, hogy a jelenlegi posztok kommentestül elvesznek.  Ez valahol fájó, és valahol igen bossszantó, mert végülis, azért ment a blog, hogy minden érdekes, amit találok az egy helyen legyen. Nyilván persze ez kinőtte magát és most már az olvasókért megy, de ennek ellenére, még mindig ide gyűjtöm a dolgaimat.
Közbe keresgéltem neten megoldás után, de nem nagyon volt használható, úgyhogy tényleg úgy tűnik, hogy a jelenlegi formájában meg fog szűnni, ha nem is most, de hamarosan igen. Ezt a döntést minél hamarabb meg kell hozni, mert minél később szánom el rá magam késöbb annál több poszt veszik majd el.
Nade!
Addig is nyomassátok a kommenteket, meg a sok hülyeséget, küldjétek hogy mit látnátok itt szívesen, és mit az új blogon, és majd igyexem úgy alakítani.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: tumblr

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr501995626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása