Reggeli viszketés

2009.04.26. 13:15

Ezt nem hiszem el.. de komolyan. Ilyen egy kibaxást :D
Most fejeztem be a reggelit és jó magyar lévén erős paprika szalonnával kombót nyomtam be, adva egyet ezzel a diétának, dehát hétvége van vagy mi, szal szünnap.. :D
Természetesen az ember szeme akkor kezd el viszketni mikor épp erős paprikát eszik, szóval egy ideig türtőztettem magam, de aztán kimentem kezet mosni, gondolván hogy majd ez jó lesz..
2, az az kettő kézmosás után gondoltam hogy sima ügy végre megkönnyebbülök a szemviszketést illetően, de óriásit tévedtem :D
Fél óráig azt hittem hogy kifolyik a szemem, és persze minden pislantás után visszatért az érzés, és mikor már 2 perce nem pislantottam, akkor megint kellet és megint azt hittem kifolyik a szemem, de most már jól vagyok :D
Azóta még 2 szer voltam kezet mosni de most még mindig félek kimenni a legkisebb helységbe, mert hátha az "egyszemű" is pórul jár.. :D

A zenét Handrás videója alól nyúltam, és innen is köszönöm, hogy megosztotta velünk alkotását és a zenét :)
Ha meghallgattad, sztem mindenképpen érdemes megnézni az ő verzióját is :)

Fashion

2009.04.25. 15:17

Sztem elég jók. Elég betegek, de mindenképp jók. Kattra nagyobbak..

[caption id="" align="aligncenter" width="334" caption="fashion"]fashion[/caption]

Stop motion & képek

2009.04.25. 12:35

A zene szörnyű a videó alatt, de nem az a lényeg, ha zavar halkítsd le..
A képeket is feltöltöttem zip-ben, picasa-ra, és simán lehet nézni a szokott módon is :)
+ a picasa oldalon van egy kollázs kép is az összes kép felhasználásával :)

Esti mókázás.

2009.04.25. 11:28

Tegnap dután elmentem bringázni, és miközben Salidannal tekertünk ki Csanak felé, akkor hívott Brigi ( Kömi love ) hogy mit csinálok 10 és 1 között..?
Picit meglepődtem.. Már vártam a hívását de nem épp tegnap dután, na szal ledumáltuk hogy ki kivel mikor hol miért és minek.
Este bementem, és első dolog az volt hogy kitalálták (ja mert jött Brigi lovagja is) hogy mászunk már be Kazinczy udvarába mert az mekkora buli. Persze András (asszem így hívják :S ) rögtön adta  a nagy mersz fiút hogy persze, persze menjünk be, mert ő már itt volt szilveszterkor is(-vagy csak én vagyok beszari és ehhez képest ő nagymenő volt)
Lényeg a  lényeg bemásztunk, picit a falmászós múltamat idézte fel és rájöttem, hogy már az is qva régen volt..
Bent vagyunk pár fénykép, meg minden egyes lámpa villanáskor para volt, hogy vajon valaki észre vett e minket, de nem.
Aztán mentünk állomásra (mindezt már 12 körül) ahol Brigi szimulált utazást produkált, majd mentünk játszóterezni, ami qva jó volt. Én imádom a játszótereket, szóval elvoltunk. Csináltunk is pár képet amit hamarosan fel is dobok a többi sulis képpel együtt.

Aztán Andris fázni kezdett, szal mentünk egy másik játszótérre, hogy közbe picit átmozassuk magunkat, ahol aztán majdnem összehánytuk magunkat emrt volt ilyen forgós xar és picit kész volt.. :D
Innen aztán Andris ment haza (én mondjuk picit néztem mert semmi "hazakisérhetlek" vagy valami, simán hagyta volna Brigit hajnal egykor hazasétálni..)
Persze én nem hagytam szal hajnal 1 kor séta ki (hova is?) koripálya mellé, Szilágy művészúr szomszédságába, persze út közben még fényképek és dumaparti.
Hazafelé az út egy óra volt, szal prodigy voodoo people ment erőteljesen.
Kifogtam az iheltből, inkább feldobom a képeket..

Touchscreen vs. thermo screen

2009.04.24. 18:21

Én a cikket annó még indexen olvastam (asszem), de azt az istennek se sikerült elővadászni, de találtam mást. Elismerem nem thermo screen a neve, de tényleg így müködik. Pontosabban az ujjad által elmozdulásra késztett elektronok számából számolja a kijelző szélén hogy mennyire nyomtad meg.
Ergó NEM TOUCHSCREEN! (csak a neve az, de nem nyomásérzékeny..) és igaziból nem  hőszenzorok vannak rajta tehát NEM IS THERMO SCREEN, de az elektronáramlást a HŐ IDÉZI ELŐ!
Itt forum ami a legérdekesebbe volt, de ha beirod h iphone screen és heat akkor sokat kiad (nem 3 at..)
http://forums.ilounge.com/archive/index.php/t-219192.html

és a legmegymagyarázóbb idézet(a tovább után):

EBCL

2009.04.24. 18:04

Én ugyan nem járok erre, de a utazóközönségnek mondanám (komolyan mondom rózi arra volt jó hogy ilyen szavakat tanuljak) szóval mondanám hogy ez igaziból egy közgázos vizsga ami offő szerint erre jó:
"hát őőőő, hát, az az igazság.. ő... hát körbe kéne kérdezni... de az iskola fizeti a felét"
(Most hogy már kiderült hogy ő vizsgáztat, nem is vitatkozom, így kell csinálni: a vizsgadíj az ő zsebébe megy.. :D )
Nem is ez a lényeg. Még most az elején szeretném kikötni, hogy semmi személyes, külön külön szeretek mindenkit...
De az az igazság hogy cakpakk (jegyezd meg: elöl 1db "k", hátul 2db "k" és írd egybe!) az egész csoport sír-rí, és még ellógj a nap felét..
Érdekes módon már kb szeptember (na jó legyen október) óta tudják, vizsga lesz, érdekes módon most mégis mindenkinek sír a szája, hogy miért (akinek nem az vagy leszarja.. nem is értem akkor minek megy, a másik felének meg van puskája, de úgy pofán röhögöm az összeset ha lebuknak vele..)<-mint mondtam semmi személyes.
Szóval azért sír a szája mert "jaj, ebcl, jaj kresz, jaj angol, jaj matek, jaj stb.." Kedves emberek, ez nem jelenti azt, hogy mert jösz ebcl re te akkor most "jaj, pici fiucska" nem kell a többit megtanulnod.. Ez azzal jár, hogy a többi szopatás mellé még egy faszt a szádba veszel (oops, kicsúszott a számon..)
Igaziból biztosan én is kihasználnám ezt az ellógom a fél hetet dolgot ha lehetne, csak a tököm.. Én azért voltam ezen a a héten 4 jogon, mert az édibédi csapat ment ebclre (aminek a feléről már elmehettek..)
Persze most jönne a mamám féle dolog: "soha ne azt nézd hogy mivel lehetsz kevesebb, hanem hogy mivel lehetsz több." (na igen, örülnék még 20cm nek..)
De pl én is örültem volna h ha ma jogra nem kell már bemennem, mert a heti 2db már hétfőn megvolt..
Na mind1.. mindenkit szeretek, majd ráfogom DG re :D
Szóval akiket szeretek: Andi, Kömi, Patrik, Ikrény, Szilágyi, Roli, Sunny, Chris, Norbi, Klau, Máté, Pápi, Csoki, Cinky,
(a többiek egyszerűen nem jutnak az eszembe.. sorry.. :S :D )
off
ja és akkor ennek tetjébe ma Balage egész nap engem basztatott, hol belémtérdelt hol jött h a termoscreen az nem is thermo screen hanem touchscreen dumájával, de mindjár jól belinkelem ide h1-el a kurva szövegét! :D
love téged is Balage kiss
on

Halni készülök

2009.04.24. 17:45

Bazi, mindjárt meghalok.
Egész héten ugye ilyen egérkaján voltam, mindenből picit és még azt is xarul.. Értem ez alatt a kefír+kifli módszert, ami első nap még jó mókának tűnik, merthát "én most egészséges vagyok", második nap  még mindig lelkes vagyok, de mikor már 5 nap is ezt a "bajnokok regelijét" (kb ugy néz ki a kefír 5 perc bringázás/futás után mint a matrixban a habart takony reggeli..) na szal ezek után már a tököm se akarja megenni.
Igaziból nem rosz ám, mert a hűs kefír fincsi a sós kiflivel, csak igziból én 4* ekkora adagokhoz szoktam és bírnék még enni na..
Most meg nem is ez a bajom, nem ezért akarok meghalni, hanem most meg már ugye össze szűkült a gyomrom a picsába, mert egy hete koplalok (na néha azért egy nyalóka vagy csoki befigyelt :D ) és most meg bekajáltam (megettem a szokásos uzsimnak a felét) és most úgy érzem mintha minimum egy görögdinnyét tuszkolnának a végbelemből visszafelé.. :S
Gondoltam majd iszom rá valamit, és majd jó lesz és öntöttem magamnak ribizlilevet ami egyébként qva fincsi, csak ugye savas.. Namármost: éppen ezért most hogy "leért" már van ami marja is a hasam.
Ergó tele is vagyok mint a délibusz, hányingerem is van, és közbe még fortyog is az egész a levében...
Megoldás nincs.. most várunk a természetes feldolgozásra.. (probáltam igen diplomatikus lenni..)

Rózi

2009.04.24. 15:10

Na ki volt ma nálam, na ki..? :D

Kreativitás

2009.04.23. 22:10

Most vagyok úgy, hogy kéne valamit kezdeni magammal. Ami leköt, és nincs vele gondom, valami ilyesmi.
Mondjuk neki kéne állnom gyufából házikót építeni, vagy valami ilyesmi. De azt meg mégse akarok, mert egyszer már próbáltam és aztán az lett a vége h kb 5 tégla után meguntam és hagytam a picsába.. :D
Szóval most inkább valami más kéne, mondjuk egy szál cigi, de nem lehet.. (szeretjük a cicákat.)
Lehet h inkább innom kéne valamit.. apuék kaptak pálinkát.. :D
Nem tudok mit kezdeni magammal váááh! :D valaki jöjjön ide és basszon tarkón :D

süti beállítások módosítása