Halni készülök

2009.04.24. 17:45

Bazi, mindjárt meghalok.
Egész héten ugye ilyen egérkaján voltam, mindenből picit és még azt is xarul.. Értem ez alatt a kefír+kifli módszert, ami első nap még jó mókának tűnik, merthát "én most egészséges vagyok", második nap  még mindig lelkes vagyok, de mikor már 5 nap is ezt a "bajnokok regelijét" (kb ugy néz ki a kefír 5 perc bringázás/futás után mint a matrixban a habart takony reggeli..) na szal ezek után már a tököm se akarja megenni.
Igaziból nem rosz ám, mert a hűs kefír fincsi a sós kiflivel, csak igziból én 4* ekkora adagokhoz szoktam és bírnék még enni na..
Most meg nem is ez a bajom, nem ezért akarok meghalni, hanem most meg már ugye össze szűkült a gyomrom a picsába, mert egy hete koplalok (na néha azért egy nyalóka vagy csoki befigyelt :D ) és most meg bekajáltam (megettem a szokásos uzsimnak a felét) és most úgy érzem mintha minimum egy görögdinnyét tuszkolnának a végbelemből visszafelé.. :S
Gondoltam majd iszom rá valamit, és majd jó lesz és öntöttem magamnak ribizlilevet ami egyébként qva fincsi, csak ugye savas.. Namármost: éppen ezért most hogy "leért" már van ami marja is a hasam.
Ergó tele is vagyok mint a délibusz, hányingerem is van, és közbe még fortyog is az egész a levében...
Megoldás nincs.. most várunk a természetes feldolgozásra.. (probáltam igen diplomatikus lenni..)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr831996635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása