Na nem abból a fajta deszkából, amire elsőre gondolna az ember. A deszkások most biztos sírnak, hogy hogy lehet ilyen szívtelenséget elkövetni, de az is biztos, hogy minden vérbeli deszkás garázsában/szobájában van egy-két kettétört, leélt, tönkrement deszka, amiből ők is alkothatnak ilyet. 
Akinek csak tetszik a dolog, de nincs alapanyag, az a Deckstool honlapjáról rendelhet is ilyet. (kb 200 dolcsitól indulnak)
Képek még a tovább után.

Súly nélkül

2011.09.20. 09:03

A Vissza a jövőbe filmekből azt vártuk, hogy mostanra már itt lesznek a repülő autók és csak szeméttel mennek majd. Hát a dolog bejött, csak nem épp úgy, ahogy azt mi elképzeltük. A tovább után még pár kép a repülő, súlytalan autókról.

Elmentem vásárolni..

2011.09.19. 22:21

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: eyecandy

Amikor az ember azt mondja, hogy nekem nagy medencém van, akkor rendszerint nem arra gondolunk, hogy tényleg akkora, mint a ház alapterülete, pedig jelen esetben pont erről van szó.
A régies kis házikó mellett igen furán néz ki ez a böhöm medence, de fa terasz nagyon feldobja, nem is beszélve a zöldessárga csempéről. Mintha valami rendszer váltás előtti fürdőbe csöppentünk volna. Zseniális.
A medence külön érdekessége, hogy speciális gyantával kezelték belülről, ez adj neki a különös mélykék színt. Egész természetes hatást kölcsönözve ezzel a medencének.
Kell és pont! Ti hogy vagytok ezzel? Képek még vannak a tovább után, ha nem lennétek biztosak :)

Az elmúlt fél évben már több terv is született arra nézve, hogy miként is fog kinézni, az új tér és vajon lesz-e alatta mélygarázs, vagy sem. Az eddigi lépések alapján a megállapodás az volt, hogy feltárják a lenti várrom maradványokat, illetve réga középületek falait és állapotuk után döntenek a megmentésükről..

A történet itt sem alakult, másképp, mint korábban a Széchenyi téren, és természetesen a műemlék védelem itt is beleszólt, na meg persze a Jobbik is. 
A Jobbik ugyanis kitalálta, hogy kis városunk semmit nem érne az eddig föld alatt lévő és senkit nem érdeklő romok nélkül, ezért inkább fel kellene építeni a régi maradványokat az eredeti formájukba. Sőt ezen még inkánbb túl mutat az a hülyeség, miszerint a Bástya u. 4. és 6. számú épületére műemlék védelmet szeretne kiterjeszteni. 
Nem tudom a kedves utazóközönség mennyire van tisztában az adott épületekkel, de a biztonság kedvéért én azért beszúrnék egy képet.

A fenti képen a "Szabó" felirattal a 6-os számú ház látható. Remélem mindenkinek egyértelmű, hogy ez a régi és feletébb patinás házikó műemlékvédelmet érdemel. 
Lényegében a tábla tartja egyben, és nem műemlék védelem kéne neki, hanem pár százezer forint, amiből újra lehet építeni a leszakadó tetőt és az omladozó falakat.

A tér alatt tervezett mélygarázs már korán elbukott a feltárt műemlékek után, de a régiségek bemutatásáról is elég eltérőek a vélemények. A többség simán üveggel burkolná körbe, hogy meg lehessen tekinteni, míg a városvédők és a Jobbik ragaszkodik az újáépítéshez.

Innen üzenem nekik, hogy én meg nem szerettem volna, hogy a mostani egyetemi csarnok helyén csarnok legyen, mert nekem ott voltak a kedvenc fáim, amikre folyton felmásztam kiskoromban, de engem a kutya nem kérdezett erről.

Természetesen a Jobbik elképzeléséből nem lesz semmi, csak még fél évig megy majd a vita a városvezetéssel, hogy hogy képzelik ezt, és miért nem építjük fel rögtön mellé Rómát is, majd aztán egy huszáros vágással (és némi kenőpénz után) mindenki csöndben lesz, és épülhet az eredeti terv szerint a tér.
Ezt persze csak a városban lakók sínylik meg, mivel addig használhatatlan lesz a tér.

Remélem a Jedlik Ányos utcában is megtalálják a kis Jézus holttestét és ott se lehet szökőkút, és a híd alatti utat is fel kell majd szedni, mert ott Jacques Custo hajójának maradványait találják meg.

- Tisztelt Jobbik, tisztban vannak azzal, hogy ezzel csak a városnak ártanak?
- Igen!
- Köszönöm az interjút. 

süti beállítások módosítása