Samuel L. Jackson nem szarozik

2011.01.02. 20:46

 Egy kis válogatás a "legjobb pillanatokból"

 "goodbye world.."

humantól nyúltam 

Itt az ideje iskolába menni

2011.01.02. 20:36

 Vége a szünetnek, tessék elővenni a ceruzákat és szépen kifaragni. Valahogy így. Ha kész vagytok, szóljatok..

via Things Organized Neatly

 A lenti képek arra próbálnak rámutatni, hogy ha ilyen ütemben korcsosul el a világunk, akkor talán tényleg ide fogunk kerülni, mire észrevesszük, hogy valamit rosszul csinálunk. A képek megdöbbentőek, de lassan már tényleg realisták.
A tovább után ráadás.

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Megamindfuck happiness

2011.01.02. 19:36

 A nap végére azért sikerült kicsit összeszedni magam. Egész nap ment a fetrengés, meg a jaj, nem már holnap iskola, de most végre magamra találtam és kurva boldog vagyok.
A szobám jelenleg olyan mint valami csatatér, mert a szilveszteri romok pont úgy vannak mint tegnap (előtt) de szerintem még holnap is így lesz. 
Most kaptok valami fasza zúzós zenét és megyek alkotni! 

ACR rajzolása Paintben

2011.01.01. 23:03

 A top szerintem továbbra is a Mona Lisa, de azért ez sem piskóta. Bár én azt hiszem maradok a PhotoShopnál.

Scott Pilgrim vs The world

2011.01.01. 22:44

 Most néztem meg ez az elmebeteg filmet és nem tudok visszazökkenni a való életbe. A történetről annyit, hogy Scott Pilgrim talál magának egy lányt, ám azt nem tudja, hogy ha meg akarja tartani akkor meg kell küzdenie a lány eddigi összes barátjával, azaz az Evil Ex-ekkel. Ne is kérdezd! 

TOTAL MINDFUCK MOVIE!

A filmet amúgy a Hot Fuzz és a Shaun of the Dead rendezője követte el. Szerintem tuti siker. 
Most nem állok neki ratinget írni - egyrészt mert nem is nagyon lehet, mert annyira mindfuck - mást részt meg mert azonnal le kell töltenem a soundtrackjét. Kurva jó! A tovább után van belőle egy kis ízelítő. 
Zárójelben elmondanám hogy Filmbuzin top#2 film idén, imdb-n meg 8-at kapott.. Szal nem szarral gurigáztak..
Itt a trailer

Puma az utcákon

2011.01.01. 20:01

 Mégpedig nem is kicsi. A kivitelezés gyönyörű és részletes ;)

Egér sufnituning

2011.01.01. 19:57

 Már nagyon régóta akartam vennie egy normális egeret, amivel lehet normálisan görgetni, de sehol nem találtam, amit meg találtam, az meg 10 000Ft felett volt. Mivel pontosan tudom, hogy mi van az egér belsejében, ezért elvből nem adok ki egy egérre 2e forintnál többet - és ebbe már benne van minden haszon meg borravaló is.

Gondolom már mindenki szembesült azzal a problémával, hogy az oldalak görgetése akadozik. Ennek rendszerint két oka lehet:
#1) szoftveres - nincs fent a VGA driver
#2) szar az egered - olyan mint az enyém

Na most én ezt próbáltam megoldani, hogy az én kis szar 1800Ft os egeremből legyen egy csodagép. A drága egerekben van - némelyikben - egy olyan szabályzó poti, vagy valami, amivel lehet állítani a görgő gördülékenységének a mértékét. Tehát tulajdonképpen azt tudod állítani vele, hogy ha egy izmosat rágurítasz a görgőre, akkor két kattanás és két sor után megálljon, vagy pörögjön tovább, mint az állat és 30 oldallal lejjebb találd magad.

Ezt rendszerint úgy oldják meg, hogy a görgő belsején kis bordák vannak és retesz szerűen működve fogja meg a görgő lendületét. Na most ez egyben azt is eredményezi, hogy te akármennyire is szeretnél szépen, folyamatosan görgetni, a büdös életben nem fogsz tudni, mert a kis rovátkák miatt 2-3-5 sorokat ugrik a kép. A lenti képen mutatom a kis rovátkákat - nekem nem ilyen egerem van.

A görgő mellett, bal oldalon látszanak is a kis rovátkák a pici fekete keréken, illetve az ezt megfogó kis domborítás a fém házon. Na ezt kell megszüntetni. Ez igaziból egy apró csavarhúzóval, vagy hústűvel simán kivitelezhető, mivel elég puha az anyag. Ezek után az egerünk görgője úgy fog menni mint az álom. Értelem szerűen ha teljesen kisimítjuk a kis huplit, akkor teljesen simán görög, ha csak kicsit nyomjuk vissza, akkor pedig könnyebben gördül, mint eddig.

Vannak másfajta szisztémával ellátott egerek is. Az enyém pl. rugós fixálású. Itt sok lehetőség nincs a szabályzásra: vagy simán gurul vagy döcögősen. Nekem eddig döcögött, de kiakasztottam a rugót és most már szépen simán megy.

Ennyi volt a mai bütykölős rovatunk. A garanciát vesztett termékekért felelősséget nem vállalok. :D

süti beállítások módosítása