LisztesLádán már minden okosat elmondtak, amit lehetett, szóval nem is nagyon tudok mit hozzá írni. Az biztos, hogy sokszor tényleg felfedezetlenek maradnak az ilyen tehetséges itthoni művészek.
A film professzionális, és gyönyörű. Talán kicsit még elfogultabbá tesz, hogy a zene is kell azért alá. Magyar Gábor megtette, amit megkövetelt a haza.
Ha további infóra vágytok a videóval kapcsolatban, akkor olvassátok el a LisztesLádás posztot, illetve keressétek fel Magyar Gábor honlapját.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr382915236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Metric Galactic 2011.05.27. 14:23:52

Figyeltem a versenyt és nagyon drukkolok Gábornak! Szerintem egy igazán remek klipet hozott össze, még akkor is ha technikailag pár helyen bele lehet kötni (mert lehet ha akar az ember). Ennek ellenére szerintem ügyes rendező.

A napokban rakott fel egy interjút is... de mintha nem egészen stimmelnének benne a dolgok... sőt! :D

www.youtube.com/watch?v=zVtRPVw7xGM

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2011.05.27. 14:39:50

köszi a linket :D tényleg nem stimmel benne valami, de nem lövöm le a poént, a többi olvasó is nézze csak meg :D

peterfizora 2011.05.27. 15:50:33

Ebben az interjúban kb annyi dolog nincs a helyén, hogy már kicsit X-akták gyanús. :P

Amúgy láttátok a fazon honlapját? Kb csak csajos képei vannak fent. :D magyargabor.hu
süti beállítások módosítása