Netbanking

2011.02.22. 20:27

 Ma elég mozgalmas napom volt. Suli ugye, meg utána még plakátolás, meg aztán még bank és végül fotózás. Pontosabban a fotózással kapcsolatban még volt egy köröm.
Ma végre sikerült elintéznem a netbankingot is. Már korábban is volt a számlámhoz rendelve, de most végül tudom is használni.
Még akkor csináltuk meg, mikor középiskolás lettem és a mai napig nem használtam semmire a számlámat az éves tankönyvpénz átutaláson kívül.
Most azonban, hogy egy kis mozgolódás van a számlán, praktikusnak tűnt rákérdezni a netbanking dologra. 
Azért nagyon megdöbbentő, hogy ma már szinte mindent el lehet intézni neten. Még pizzát rendelni is neten szoktak páran a baráti körből. De talán még jobb példa, hogy a villany és gáz számlát is simán nyomon lehet követni neten. BESZARÁS!

Most pedig megyek és eszek valamit, miközben lesem az új Dr. House-t. Addig ti is kaptok valami izgit.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr392681585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2011.02.23. 23:31:49

azt adtam amikor kb egy éve az égáz lecserélte az egész netes rendszert, minden korábbi adat lost, új reg, egy hónap múlva byebye égáz, welcome gdf suez, új reg, régi adatok lost :DD
de am jó dolog valóban
süti beállítások módosítása