Az utolsó két nap már csak ilyen hobbi szinten megy a suliban. A tanárok is tudják, hogy nincs semmi értelme, meg mi is. Ez egyfajta kölcsönös tiszteletnyilvánítás, hogy mi bemegyünk, a tanárok meg cserébe nem szopatnak. 
Nekünk igaziból nincs eredménye, max annyi hogy 19-20 évesen adhatunk egymásnak csokit - meg vodkát, köszi Roli ;) - és napközben meg lehet társasozni.
A tanároknak meg annyiból jó, hogy fizetett munkanap és mégse kell dolgozni, csak bejönni, és hallgatni ahogy pofázik a nép.
Elvileg ma még írtunk pénzügyből, de mindenki baszott rá. Azt nem tudtuk, hogy számolás is lesz benne, de volt az is. Fail. Mintha számítana. "Na jól van, javíthatnak, amiből akarnak. Ki is megyek a teremből" szinten megy a dogaírás a félév/év végi zárás előtt, szóval én nem aggódnék ezen túl sokat.

-update-
Csabi videójával egészíteném ki a fent leírtakat

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr72528498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása