Én vagyok apu nyugodt elméje

2010.12.02. 19:32

 Ez a mostani hét nagyon jó. Egész héten nyugalom van, ami tényleg nagyon sokat levesz az ember válláról. Akármilyen megdöbbentő a diákélet is egész stresszes, még ha nem is olyan dolgok miatt, mint a "felnőtteknek", de stresszes. Na meg nem is az a baj, hogy tanulni kell, mert ezért van iskola, ez valahol normálisnak tűnhet. A baj sokkal inkább az általában, hogy mind a diákok, mind a tanárok ostobák és buták. Pont.

Már az alapból nagyon sokat ront a helyzeten, hogy korán kell kelni. Nem tudom, ki találta ezt ki, hogy 7-kor kelni jó (hogy 8-ra beérj) - nem is beszélve azokról, akik 5:30-kor kelnek - de az biztos, hogy már rögtön ezzel a mozzanattal el van baszva a napod. 
Nekem egész héten 9 re kellett mennem és ez a plusz egy óra rengeteget dob az ember közérzetén. És nem hiszem el, hogy a tanároknak több kedve van bejárni 8-ra minden nap.
Félreértés ne essék, ez nem egy lázadás, ez egyszerű ténykezelés.
Sokkal jobb lenne, egy 9-es kezdés, délbe egy ebédszünettel, ahol normális kaja van - ahol a zöldség nem mászik le a tányérról - és akkor utána mehetne tovább az oktatás 2-3 óráig.

Aztán beleér a kezünk a bilibe. Fucked up educational system of Hungary! De van smart board, meg új piszoár. Ja és az elbaszott diákokra most nem térek ki, pedig az lett volna a másik nagy baj.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr652489076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.12.02. 22:34:34

apropó smart board, nem igazán tudom elképzelni hogy valamelyik órán használni fogjuk.. de azér örülünk hogy már a tanári asztalnál se lehet fogócskázni :S

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.12.03. 00:11:06

én se nagyon. max ha 5 év mulva megint itt lesz comenius :D
amugy a nap kommentje :D
süti beállítások módosítása