Harry Potter és Bear Grylls

2010.11.25. 20:58

 Nemrég értem haza a vetítésről - pontosabban már egy órája, de más "elfoglaltságom" volt, de erről később. Nem kell aggódni, nem fogom elspoilerezni.
A legviccesebb az volt, hogy olyan társasággal mentünk, akik mellett szinte biztos volt, hogy nem lesz egy nyugodt percünk. A film amúgy nem volt feltétlen rossz, mondjuk 7-es, de ha az 1 az abszolút töltelék rész, a 10 meg a full izgi, überbrutál, akkor 1 és 2 közé tenném.

Azt viszont el kell ismerni, hogy a filmben voltak nagyon klisés részek is. A végén pl Dobi nagyon sok volt nekem. Vagy lehetett volna dráma, vagy vígjáték irányba eltolni, de a kettő között megragadt a dolog.
Az első hopponálásnál - amikor az erdőbe kerültek - nekem az volt az első gondolatom hogy mekkora poén lenne, ha Bear Grylls megjelenne a háttérbe egy hátizsákkal, ahogy épp pisztrángot fog puszta kézzel a folyóból. Természetesen ez a film után még 15 perc röhögést szült. A film végén a Dumbledor - Voldemort képnél, valaki halkan besúgta, hogy "nekrofil pornó". Innentől kezdve persze minden mögöttes érzelmi tartalom elvesztette az értékét és röhögve jöttünk ki a teremből.

Nem sajnálom, hogy velük mentem, de az is biztos hogy ha egyedül mentem volna, akkor nem röhögöm el magam az összes komoly résznél. 
A bandába volt egy csaj - Nóra - aki egyedül az első részt látta, és a könyveket se olvasta. Vele csináltunk is egy gyors helyszíni riportot, hogy mit gondol így semmi alap nélkül a filmről. Ron pl nem ismerte fel és nem tudja kik azok a muglik. Ez mind kiderül a felvételből .

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr882473503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása