*

2010.11.07. 13:00

 Tegnap voltunk Bridgeben. Elég durván televolt. Találkoztunk jó pár arccal, mondjuk Balage és Kömi sokáig nem tűntek fel, de egyszerűen akkora tömeg volt, hogy úgy voltunk vele, majd előkerülnek, mi ugyan nem keressük meg őket.
Újdonság számba ment, hogy rengeteg buzi volt. Nincs semmi bajom velük, de undorító volt, hogy vonaglottak. Mondjuk volt pár pillanat, amikor különösen vicces volt - amikor párna körbeállták és kiröhögték őket.
Nem maradtunk sokáig, fél 3 körül már jöttünk el. Mondanám, hogy nem volt az igazi, de én soha nem voltam oda a szombati Bridge partikért.
Találkoztunk Zsanival is, de ahogy elnéztem már nem volt toppon, mert úgy megijedt tőlem, vagy inkább úgy mondanám, hogy már nem nagyon ismert meg :D
Ott volt amúgy Bori, Kata, Cinky, Kömi, Balage, Chris, Előd, Szaszu és Mircsi is. Egy futó pillantásra még Szilágyi kollégát is láttuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr922430249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása