Annyi féle ember van itt a vonaton hogy az veszélyes.

Jelenleg 4-en vagyunk a folyosón: hárman emberek. A legnormálisabb mégis a kutya, aki csak szabadulni szeretne az egészből. Néha vonyít egyet, mintha számítana, de mindenki csak egy kósza pillantást vet rá és bambulunk tovább.
Sokáig nézegettem itt el az embereket, amig elhatároztam, hogy előveszem a laptopot, és megírom ezt a kis jellemzést a vonat emberéről. Jelenleg épp félig lecsszúva a falon - mert hogy állok a folyosón - írom ezt, hogy közbe az ölembe van a laptop. Elég nehéz, mert közbe a csuklómmal le kell nyomni, hogy ne csússzon le, és ha ez nem lenne elég, akkor még a hátam közbe le akar szakadni, mert nincs hozzászokva, hogy rogyasztott helyzetben töltsön perceket.
A folyósón, mint mondtam, négyen vagyunk. Egy fiatal lány, akire felszállás óta nem is mertem nézni, mert már akkor is csúnyán nézett. Egy 30 körüli nő, aki csak olvasgatja a könyvét, de nem támaszkodik a falnak, mert túl finnyás hozzá. A folyosó legvégén egy fiatal emos csaj van. Ő néha megismogatja  a kutyát, de mást nem nagyon csinál.
A tőlem, balra lévő kabinban hatan vannak, de csak 4 re van rálátásom. Az első srác egy poker pros.com-os polóban ül és egyfolytában az új iphone 4esét nyomkodja. Enyhén kopaszodik is. Tipikus példa a kockákra. Szinte látom is, ahogy otthon nyomja a pókert vagy épp út közben a teloról.
Mellete ül egy dagi pasi, aki a szuper laptopját nyomkodja. Nagyon komolyan veszi, néha még levegőt se vesz. Egyedül koláért nyúl néha. Szerintem pontosan tudja hogy imádom a cherry cokeok, de a köcsög azért se ad. Igazából egy szintén tipikusnak mondható alak. Gazdag dagadt, főnök szerű felső vezetésben dolgozó.
Mellette egy művész lelkű csaj ül, aki mindenféle színes ceruzákkal rajzol és jegyzeteket készít. Már nem mai csirke, mert a smink alatt látszik, hogy egy kiélt 30 körüli ronda nő bújt el. Egy kis rózsát tűzött a hajába, hogy elvonja a figyelmet a fejéről. Már háromszor volt kint wc-n szóval nem tudom mi baja lehet. Amúgy most már alszik. Tátott szájjal, még az is látni hogy milyen bugyi van rajta..
A hozzám legközelebb ülő csaj valmi beteges könyvet olvas. Minden lapja piros és halálfejek vannak rajta. Előbb még valami vámpír félét is láttam, most meg egy gőzőlgő szarkupac körvonalai vannak a fehér és vércseppes lapon. A lány amúgy nagyon szolid. Ilyen nebánts virág feelingű.
A tőlem jobbra lévő kabin is egész szép kis gyűjtemény.
Van egy kiélt csóró nő, aki az aluljáróbol összeharácsolt újságokat bújja, és mindegyikben megnézi a horoszkópot. Koszos a körme, zsíros a haja, és mintha büdös is lenne, de lehet hogy csak bedumálom a vonatbűz mellé.
Mellete két öreg úr ül. Mindegyik elég magának való. Mogorván olvassák a könyveiket, és egy szót sem szólnak - mint ahogy senki más sem, de ők nem úgy.
Közbe kettővel többen lettünk a folyosónkon. Az egyik egy srác, aki 3 szor ment el előttem. A kis niv azt hitte hogy talál még helyet..
A másik két csaj. Csak egy jött, de hozta a barátnőjét, aki 2 percenként oda vissza megy. Az agyamra is egyben.
A tőlem jobbra lévő kabinban még két ember van akiről nem írtam. Az egyik a korábbi mogorva urak feleslége lehet mert pont olyan mogorva mint az "urak". Egyetlen normális fazon van itt, egy bácsi. Ő pont úgy nem érti hogy hogy került ide mint én. Néha az órájára pillant hogy mennyi van még, de tudja jól hogy még másfél óráig itt fog ülni.
 
-update-
Közbe egy lánnyal is lespanoltam. Ő szólított le, és nagyon barátságos, de szegény nem vette, hogy én nagyon nem akarok tőle semmit. Ő is Niki amúgy. Úgy tudja, hogy Péter vagyok. A vonaton, amúgy egyre több érdekes szerzet van. Megjelent egy pár rocker-alter-metal félisten pár is. Bőr és fekete köröm/arc-festék minden mennyiségben. És egy hatalmas vastag keretes ódivatú szemüveg is van a csajon a holdjáró mellé. A barátja egy "nincséleteminkábbrockerleszek" alak. Neo kabát, platform cipő rajta is, és metalica póló.
 
Lassan beérünk a keletibe. Niki várja, hogy búcsúzásnál többet tudjon meg rólam, de nem kap mást, csak egy sziát. 
 
Megjött Judit is, most megyek ;)
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr392422800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2010.11.04. 17:39:20

"Ő is Niki amúgy. Úgy tudja, hogy Péter vagyok."
:D :D ez hatalmas :D
amúgy szeretek random vonatos emberekről jellemzést olvasni, már vhol láttam ilyet.
persze ehhez az is kell, hogy ennyiféle extrém ember legyen körülötted...

bizsergefa 2010.11.04. 23:49:11

szép gyűjtemény de hol van ebben a kritika?
süti beállítások módosítása