Az idei szezonban még nem voltunk, de tegnap végre sikerült elmenni és nagyon jól éreztünk magunkat. Most "sima" volt, nem pedig aCirkusz. Tegnap Matyi, Rocky, Peti, Ede és Máté játszott - Nándi és Zsolt vezetésével.
Rocky és Ede hozták a formájukat és ha ők voltak a színpadon akkor szem nem maradt szárazon. Meglepő módon, most volt helyünk - nem  mintha eddig nem lett volna - de eddig mindig volt, akinek állni kellett. Szerintem ennek egyetlen oka az lehetett, hogy most indult nemrég az évad, illetve péntek - partinap - volt.

Volt pér rész, amit közös megbeszélés után sem értjük, hogy miért erőltetik. A hangaláfestés például tipikusan ilyen. Értékeljük, hogy próbálkoznak, de sokan nem tudnak úgy a mikrofonnal bánni, hogy az a megfelelő hatást keltse. A másik meg az, hogy mivel a szinkron nem tudja, hogy mikor mit fog csinálni a játszó - lévén, hogy improvizál - ezért sokszor a hang nagyon nem azt hatást hozza, ami kellene.
Ezt inkább úgy tudnám elképzelni, hogy egy előre betanult jelenet alá nyomatnak előre kipróbált hangokat.
Ez persze nem azt jelenti, hogy baj van az imprós jelenetekkel, csak van, ami improvizálva nem állja meg a helyét.

A zsebszöveg játék viszont egyre jobb, főleg hogy most már szinte az összes szöveget a nézők küldik be itt. Így esetenként még sokkal nagyobb marhaságok jönnek ki, mint amit az ember el tudna képzelni.
Ez tipikusan az a játék, amiből egy előadás során lemehetne 2-3 rész is.

Számomra új volt a vers is. A játszók a játékok között improvizált verseket költöttek, amik természetesen újabb rekeszizom erősítők voltak. A random hülyeségek tipikus példája. Az abszolút favorit a Nándiné verse volt.

Újdonság volt az Import Imprós póló is. Belső infók szerint hamarosan a nagyközönség is vehet majd, ha akar. Árakról egyelőre nem tudni, de nálam már szinte biztos, hogy lesz egy a szekrényben.

Összegezve: Elég erős volt, de a fent említett dolgokon még lehetne finomítani. Az előadások alapján én egy 8/10-et adnék rá.

A képeket az Import Impró picasájáról nyúltam

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr972392726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása