Idegesítő vásárlók

2010.09.19. 14:18

 Ma voltunk Judittal árkádban, mert kellett neki venni nadrágokat, mert már annyira elfogyott, hogy leesnek róla a régi nadrágjai.
Rögtön a Zara felé vettük az irányt, mert oda volt kedvezmény kártyánk, de rögtön az első ruhapróbánál elborult az agyam, mert volt ott egy nő, aki egyfolytában túráztatta az ott dolgozó csajt. Szerintem nem feltétlen az a dolga egy ott dolgozó nőnek, hogy a vendég helyett összeszedje a ruhákat a boltból. Vagy ez akár lehetne a feladata, de nem 15-20 ruha esetén. Ez kb olyan, mintha beállnék a próbafülkébe üres kézzel, és szólnék az eladóknak, hogy hozzák be amit mondok. Mert gyakorlatilag ez történt.
Egyszer mi is odahívtuk a csajt, hogy segítsen, de mi csak kérdeztünk, de láttam a szemében, hogy ez az 1 perc beszélgetés is kész felüdülés volt neki - addig se kellett a hülye picsának a ruhákért rohangászni.

A pénztárnál ugyan várnunk kellett, de nagyon készségesek voltak, és mélyen elnézést kértek, hogy nem úgy működik a gép, ahogy kellene.
Igaziból ezt nagyra értékelem, akárhol vagyok, mert Magyarországon ez a legnagyobb baj, hogy az eladó baszik a vevőre, és már itt elrontja az egész vásárlás hangulatát.
Szóval kifejezetten örültem neki, hogy normális eladókat fogtunk ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr472307479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása