Kicsúszik

2010.08.21. 00:53

 a talpam alól a dolog. Ma már nagyon széjjel voltam. Telefonok ide-oda, ezt kell még módosítani, ez gy nem jó, közbe meg nem alszok és még Judittal is kell  foglalkoznom - nem teher. Közbe meg persze anyám is szépíti a napjaimat. Ma pl akart nekem keríteni két csajt, akik megtanítanak giátározni.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Baross úton talált két lányt kik gitároztak és elhívta őket egy kertipartira hozzánk, hogy az majd milyen jó lesz nekem.
#1) Faszért kell neki akármit szervezkednie az én nevemben és közbenjárásommal ha nekem nem szól? Történetesen ma délután 4-kor jelentette be, hogy ma 5 kor én fogok sütni a kertbe, és jönnek a "Horváthlaciék" is, meg az albérlők is.
#2) Barátnőm van, szóval nem kell beszervezni senki nekem plusszba, mert nincs rá szükségem.

Meg most gondolj bele, hogy ha téged leszólítanak akárhol, és elhívnak egy vadidegen házba, egy vadidegen nő, akkor te mit tennél? Biztosan nem szerepel a tervek között hogy elmegyek, csak igyekszem lerázni az idegbajos luvnyát.
Ráadásul anyu még telefonon is beszélt velük, hogy jönnek-e? Ez mondjuk felveti az alapvető kérdést, hogy ha megadták anyunak a számukat, akkor ők se százasok. Én tuti nem adom meg egy jött-ment akárkinek a számom, csak azért mert "van egy fiam és pont meg akar tanulni gitározni". Ami egyébként nem igaz. Se kedvem se időm nincs gitározgatni. 
Ha annyira kedveskedni akar, akkor vegyen egy laptopot. Születésnapomra úgy is akart venni, csak hát "nekem most nincs pénzem". Mondhatnám én is neki, hogy akartam neked venni egy házat, csak hát most nincs rá pénzem. Abszurd. Potenciálsi vásárlónak azt hívják, akinek fizetőképes. Ergó akkor ha van is pénzed megvenni a terméket. Ebbe most ne menjünk bele.
Igaziból azzal sikerült felkurnia az agyamat, hogy mindig szervezkedik, de nem megy neki. Ez a mai kertiparti is nagyon jól meg volt szervezve. Ma szólt, hogy akkor ki jön? Hogy hogy ki jön bazz? Ma délután 4 kor szólsz, hogy hívjak embereket, úgy hogy 5 kor kezdünk..? WTF?!
Akkor volt husi, de nem volt köret, szóval jobb híján kenyeret ettünk hozzá meg hamuban sűlt kruplit.
A másik baj az volt, hogy a melóval is elég jól haladunk és már bennünk van a hajrá, hogy minél gyorsabban a végére érjünk, ergó most nem annyira volt kedvem sütögetni. Kedvem az még volt pontosabban de holnap reggelre át kell küldenem 10db logó tervet Attilának. Jelenleg 0:51 van és még egy sincs meg, nem hogy 10..

Szóval ismét erős napot záártunk. Holnap megyek be Andiékhoz GT-re, remélem az majd feltölt picit. Igaziból tök jó lenne meló zárta után még egy hét nyugi, de utána meg kb suli lesz. Fail.
Még jövök kontenttel.  Próbálom utolérni magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr192236307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása