Fura nyugalom

2010.08.15. 14:51

 Ma hazament Judit és most olyan üres a ház. Megszoktam hogy mindig azzal csesztet, hogy menjünk ping-pongozni, meg ezt csináljunk, meg süssünk valamit, de most meg semmi. 
A jó hír az, hogy jövő hétvégén jön megint, szóval csak egy hetet kell kibirnunk és még azon is gondolkozok, hogy felmegyek pestre csütörtökön. Talán rábeszélek még egy pár embert és akkor elmegyünk ikeázni, meg Juditot megnézni és akkor este vele jövünk vissza.
Ez még képlékeny. Majd még kitalálom.

Ma jön Niki. Már nagyon régen találkoztunk szóval ma végre megint együtt. Szerintem befűzöm ping-pongozni, mert míg Judit itthon volt nagyon rászoktam. Meg meg kellene nézni az Inceptiont is már végre. Meg lesz újra moziban Avatar, és arra is el kéne menni. 

Most megyek, még kerítek mára is valami kontentet.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr802223308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása