Balaton2010 :: #7

2010.07.30. 12:25

 Ma nagyon szar idő van így korán reggel - 12:17 - szóval már volt közös "Süss fel nap!" éneklés, meg tegnapi reggeli pusztítás, de még éhes vagyok, szóval majd még nézek valamit.
Tegnap este voltunk lent a parton pipázni meg sörözni, de volt nálunk pár üveg vodka is, de főleg a sör fogyott, szóval nem volt részeg senki. Maximum tintásnak lehetett volna mondani.

A mai program Füred lett volna, de mivel Gery és Bence voltak a fix tagok, akik menni akartak, ezért - meg a szar idő miatt - valszeg elmarad. Niki még ment volna, de ő meg nem akart itthagyni, szóval ő még nem tudta, hogy mi legyen.

Mára talán ennyi az infó hirtelen. A hét során amúgy feletébb népszerű lett a/az "akarsz kőrszakállt?", a "how many do you torch a day? twenny'five.. háááá háááá hááá", illetve a "tegnap este találtam egy sünt, de el akart menekülni, szóval utánaeredtem, de szétszéledt"

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr92186922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása