@#42

2010.07.16. 22:01

 A mai nap is elég érdeksen telt. Történt ugyanis, hogy tegnap este Judit elesett és fájlalta két ujját, ezért ma reggel aztán bementünk a balesetire, hogy nézzék meg és gipszeljék be, mert valszeg el van törve.
Megindultunk, hogy felkerekedjünk - ez így értelmetlen - és vettünk buszjegyet, ami immáron 305 forint (akurvanyjukat). A buszról azt hittük, hogy az lesz a legroszabb, hogy 20 percet ültünk az 50 fokos (ötven!) buszban. Van légkondi, de nem működik.. sebaj.

Végre odaértünk, kartonzó, várakozás. Ekkor volt 10:15. Míg megnézték a Judit kezét és felkerültünk a röntgen részlegre, addigra már 12:10 volt. Itt más szentségeltünk volna, de nem tettük - itt még nem is tudtuk, hogy a korházban töltött idő felét még nem is vártuk meg.
Vissza várakozni. 

Sikerült 2,5 órát várni - állva - a folyosón. Majd meguntuk, és beszólt Judit, hogy hello, már 3 órája várunk arra, hogy legyen valami, de semmi.. Ekkor gondoltak egyet és végül behívtak. Az eredmény egy aláírt ambuláns lap lett, illetve "borogassa és kenegesse alkohollal". Tehát az okosok szerintem semmi baja, csak sebes, és az tök normális, hogy nem lehet mozgatni és majd befosik szegény ha mégis nekiüti valaminek.

A tanulság: ha eltörik valamid, akkor NE! ISMÉTLEM! NE MENJ BE! 10:15-15:45 ig kórház, azért hogy legyen egy szájbakúrt ambuláns lapunk. Taps.
Judit nem volt ideges picit se - meg én se, mert én meg vettem 1000Ft-ért buszjegyet..

Majd ha lesz időm, akkor jön egy poszt a magyar egészségügyről is, arról, hogy ma miket láttam a kórházban..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr572156381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbalage 2010.07.16. 23:39:44

Mi ezért járunk már a kardirexbe, ink fizetünk, és nem kell várni és rendesen megvizsgálnak, kezelnek stb. = pénzért bármit

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.07.16. 23:49:15

igen, ez is egy mód és talán jobb is - a végeredményt tekintve
A baj csak az, hogy ez az "ingyenes" is pénzben kerül, csak nem ott helyben veszik ki a zsebedből, hanem még mielött oda kerülne..
süti beállítások módosítása