Ma megvolt a nagyszerű érettségi bizonyítvány kiosztó is. Igaziból csalódott vagyok, mert azt vártam, hogy majd mi is kapunk ilyen menő kiskönyvet, amivel majd lehet itthon villogni, de nem. Kapunk viszont helyette egy menő nyomtatott lapot, amiben az a jó, hogy ahogy kijösz a teremből el tudod ejteni, le tudod inni, vagy épp és le is tüsszentheted, hogy aztán később taknyossan mutathasd be, hogy arról tőltsék ki az "igazi" bizonyítványt.

Szilágyi kollégának sikerült kb 15 lépés után lekóláznia a lapot. Semmi baj. Nem is vártunk mást. 
Hazafelé a megkönnyebülés vett szárnyai alá. Nem voltozott semmi a tegnaphoz képest sem, sőt, igaziból az egész évhez képest sem. Jöttem már ki a suliból öltönyben, meg 30 fokban, de ez most egész más volt.
Ez az a tipikus mostantól baszok az egészre. Na nem úgy, mint az eddigi évzárók után, vagy mondjuk a bizonyítvány osztás után. Nem. Ez annál sokkal több. Már istenesen ki volt a faszom az egész hóbelebanccal, szóval már igazán ideje volt. 

A suliban is a sok kurva menő ember.. Soknak az osztályból is nagy arca van, de nem hiszem, hogy be kell őket mutatnom, 4 éve ismerjük őket.
Aztán ha épp nem az arcoskodás ment, akkor ment helyette a sírás rívás olyan problémák miatt, amit őszintén megvallva még legsúlyosabb perceimben sem mondtam volna problémának.

Hát ez van. Valakinek a pap, valakinek a paplan, valakinek meg wifi. Kac kac. Remélem szeptemberig nem látom azokat, akiket nem kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr272093662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása