@#24

2010.06.19. 22:52

 Újra itt kérem szépen! Nem tudom emlékeztek-e még, hogy tavaly nyáron milyen címekkel illettem a hozzám kapcsolódó nyári posztokat. Hát így. Ahogy most is. Gondoltam folytatom a régen már jól bevált karakteres, számos címzést, mint hogy minden nap valami ostoba címet adnék a posztjaimnak.
Most van fasza zeném, ilyen e: D. Kay - Golden Hands

A ma esti program igazán felszabadtó lesz. Nyitott ablaknál icetea és energiital kortyolgatás, miközben html-t fogok bújni. Oh yeah! Akármennyire is megdöbbentő, nekem ez igazi kikapcsolódás. Nem zavar senki, alkotok, pihenek, közbe szól valami lightos muzsika. Nincs más dolgom, mint fél óránként kimenni a mosdóba az icetea miatt. Közbe nyomatok valami hamit az arcba és minden oké. 

Leginkább az ilyen estéket imádtam tavaly nyáron. Nem kell aggódni, hogy holnap reggel hogy kelek fel, nem kell aggódni, hogy mit nem tanultam meg - nem mintha suli időben aggódnék ilyenen -, nem kell semmit se csinálnom.

Ma este is hívtak bulizni, hogy majd jól megünnepeljük a suli végét, de nem volt kedvem. Még Niki is hülyének nézett, hogy mi az hogy nem akarok bulizni menni a suli végén, de tényleg nem akarok. Egy szolid besörözés még menne, közbe mondjuk szivarral - bár akkor nem stimmel a sör - de a komoly buli az már nem. 
A szokásos banda biztosan jól mulat, de tudom, hogy ennek komoly következményei lesznek holnap - vagy ma hajnalban pár róka koma formájában.

Azt hiszem ennyi. Ha van konkrét design, amit fel tudok mutatni, majd szólok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr532094578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myller · http://minimalmyller.blog.hu 2010.06.21. 02:05:45

Szép nyári hajnalon a legjobb az ablakban ülni és valami jéghideg üdítőt kortyolgatni, meg relax-zenét hallgatni, miközben kel fel a nap. Annak megvan a feelingje. ;-)

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.06.21. 10:30:13

a nyári hajnalokkal az a legnagyobb gond, hogy rendszerint 5 órával később kelek. Amúgy mind igaz :D
süti beállítások módosítása