Tegnap megint elblicceltem az írást, főleg azért, mert fáradt voltam. Így utólag visszanézve elég húzós volt ez az erdély. 6 napon keresztül ilyen keveset aludni nem volt semmi..
Mert olyan előfordul, hogy parti után csak 2-3 órát alszol és akkor másnap meg kicsit tovább húzod, de ez, hogy 6 napig napi 4 órákat alszol - már ha épp alszol - és napközben meg mászkálás. 
A busz út se volt semmi - mint ahogy már sokszor leírtam - napi több órás utazás eléggé betett a szevezetnek.
Láttátok volna az arcokat amikor megálltunk egy benzinkútnál, vagy épp egy sima wc mellett. Amikor már egy napja cipeli az ember akkor egy tiszta wc látványa katarzis szintű élményt okoz. Amikor pedig kijössz a wcből és még szappant is találsz, az már maga a menyország.

Már nem is tudom, hogy meséltem-e a wc-kről, de most majd fogok. Aki megbotránkoza ezen, annak csak Máté idézetét idézném "tegye fel az a kezét, aki még nem szart!". Naugye!

Az első nap után, ami ugye főleg utazásból állt - na meg 24 órából - nagyon jó volt végre felérni a koleszba és venni egy fürdőt. Már azzal se foglakoztál, hogy a zuhanytálca rozsdás és csak egy vékony függöny választ el a másik 7 pucér seggtől. 
De ne rohanjunk ennyire előre.
Fürdés előtt és kaja után mindnekinek első dolga volt betámadni a legközelebbi vécéket. A cselesebbek, mint pl én is, még az ebédlőben felkutattuk a helyeket. Mint később kiderült, ez igen okos ötlet volt. Itt még viszonylag kultúrált volt a hely: szappan, törölköző.

Fent a kollégiumban már nem volt ilyen rózsás a helyzet. 4 fülke volt. Az első nap még 2 használható volt, de a második napra, már mindegyik használhatatlan volt. A négyből kettő szimplán feltelt szaros vízzel, a másik kettőben pedig vagy félre volt csúszva az ülőke és egy 30cm-es "vendég kolbász" nézett veled szembe, vagy szimplán le volt fosva az ülőke.
Ezek után már csak remélni merte az ember, hogy a másnapi első megállónál lesz egy wc is.
A 3. napra már rendberakták őket. Az biztos hogy nem irigyeltem, aki megoldotta a "problémát". Ettől függetlenül továbbra is voltak esztétikai hibák, hogy úgy mondjam. A félrecsúszott wc deszkát igen érdekes volt balanszban tartani a porcelánon, miközben épp székelsz, főleg úgy, hogy közben még van egy réteg papír is a segged meg a deszka között.

Egyik este még Rempivel - tanár -  is sikerült összehoznunk egy esti morfondíozást. Pápival simán beültünk, azt remélve, hogy hajnal 2 kor már csak nem megy senki könnyíteni magán, de tévedtünk. Mint kiderült Geri is bent volt, bár csak cigizni, meg Rempi is.

Ilyen napi kalandok után már meg se kottyant a napi 400km, vagy az hogy este eltűnt 3 gyerek meg egy tanár.
A sok okos kitalálta, hogy kamu airsoft stukikkal majd ők cs-zni fognak az első és második emeleten. Meglepő módon "sírás lett a vége". A kedvenc diákunkat - majd Balage nyomatja a videót - fejbelőtték. Egészen pontosan szembe. Esti program: kórházba ki.

Mára asszem ennyi a mesedélután, talán még este jövök újabb adaggal, bár szerintem az már csak zene lesz, meg képek.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr762089553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bizsergefa 2010.06.18. 16:48:36

a másik épületben semmi sem válaszott el a többi pucér seggtől és más egyéb alkatrészeitől, szóval még egész jól jártatok, viszont nálunk legalább végig használhatók voltak a retyók

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.06.18. 21:17:15

ja csak nálatok meg raklapon kellett zuhanyozni és ha leesett a szappan, akkor gáz volt.. :D
amúgy tök jó volt figyelni, hogy a ti koleszotok mindig le volt maradva az est eseményeiről :D nálatok soha nem történt semmi.. ..már azon kívül h Ricsi berugott és pucér seggel gitározott egy törölközőn. :D

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.06.18. 22:00:21

Azt se felejtsd ki, hogy közben énekelt is :D

bizsergefa 2010.06.19. 16:00:29

mi elpartiztunk a szobába ittunk, hülye ricsi gyógyszerre.. :D
viszont cserébe nem basztattak meg még az elvett pálinkánkat is visszaadták (szigoruan indulás előtti bemutatásra, amiből előtte este lett annyi hogy "Geeergőő a pááálinka? ja megvan.. ja jóóvan tuggya akiben megbízik az ember höhöhö..." aztán már nemannyira volt meg :D )

bizsergefa 2010.06.19. 16:02:54

mellesleg ha leesik a szappan akkor baszhatod :D:D

(élesben hátulról..)
süti beállítások módosítása