Review :: Bridge - Lapos

2010.05.20. 18:22

 A buli elég jól sikerült, főleg annak ellenére, hogy mindenki csoró volt. Én pl 480ft ot költöttem össze vissza, azt is csak azért mert hát "ha Bridge-be van az ember akkor gin tonicot kell inni" - mondták az okosak.

Megint pavilonban kezdtünk, annyi külömbséggel, hogy most jött Chirs és Cinky is. A csajok is jöttek, szóval a szokott banda volt. Most viszont nem volt olyan felhőtlen a hangulat, mert Szilágyi és kedves nem barátnője Kriszti között valami nem klappolt és egész este ment a susmus, hogy akkor te mit gonolsz, ő mit gondol, stb. Ők ugyan egy szót nem beszéltek egymással, csak a barátnők közvetítettek.
Apropó barátnők: Geo kurva jófej, csak úgy mint Judit - hiába, a nővéremet is Juditnak hívják.. 

Pavilon után vissza hozzánk, mert le kellett rakni pár cuccot, mert mindenki itt aludt, mármint a fiuk közül. Szóval pakkok lerak. Pisi, kaki, go!
Bridge-be nem volt túl nagy pörgés, sőt igaziból volt olyan is, hogy csak mi voltunk a placcon. Ez persze nem nagyon okozott gondot nekünk - főleg a gin tonicom után. 
Főleg régi slágerek volt - felmegyünk a hegyekbe - ami még mindig jobb volt, mint ha raszta szív ment volna két óráig.. 
Szilágyi már akkor eléggé rendben volt, mikor beértünk bridge-be, mivel ő meg megivott egy adag jégert. Pálesz persze itatta, mert a mult heti WC-ölelős képét megmutatta offőnek és most kellett a revans..
Aztán egyszer csak Szilágyi eltűnt.. Mint kiderült átment laposra. Pár szor mi is átmentünk, mert a fél banda itt, a fél banda ott, és össze kellett volna szedni egymást. Aztán úgy fél kettő körül végleg átmentünk laposra, mert bridge nagyon lapos lett - haha, lapos lett, érted.. 
Laposon tömegnyomor. Fent  ugyan az a retró, amit két órával ezelött bridge-be hallottunk, azzal a külömbségel, hogy itt nem lehetett rá táncolni se, mert annyira tele volt a nép. Igaziból kurvára nem láttam értelmét az egésznek, hogy nem lehet mozogni, csak álltunk egymás mellett, mint a heringek és  a saját levünkbe - szó szerint - büdösödtünk. A lányok persze elég meggyőző előadást produkáltak, mert hát kis helyen csak simulni lehet. Komplett leszbishowkat láttunk, majd kézenfogva elmentek még egy sörért a pulthoz..

3 környékén megérett bennünk, hogy nincs menekvés, szar a buli! Mire összeszedtünk mindenkit, addigra lett is három. A bucsúzás elég fura volt, mert közbe kész szappanopera alakult ki: "szeretlek", "nem szeretlek", "te nem is vagy a barátnőm, mert egy kurva vagy", "mi csak barátok vagyunk", "s. sz.? adod?"
Szóval lapos előtt még álltunk vagy 15 percet, mire Szilágyinak végre sikerült megértetni a lányokkal hogy nem lesz itt semmi.
Hazafelé még höbölgés, mert hát ugye mindegyikünk nagyon keménynek érezte magát. Aztán lecsitítottam a bandát és egész csöndbe sikerült bekeveredni a lakásba.
Heten aludtunk a szobámba, szóval elég hering üzemmód volt itt is, de megoldottuk.
Reggel 6 kor kelés, irány az iskola. 
To be continue - stay tuned!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr362018668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbalage 2010.05.20. 18:42:39

Józanul is kiabálok neked bárhol :D
süti beállítások módosítása