Ma kaptam egy linket, miszert a győri önkormányzat gondolt egyet és betiltotta/be fogja tiltani rendeletileg május 1-től a deszkázást Győr belvárosában. Értem én hogy ez probléma, meg az öregasszonyokat zavarja, de akkor most ha valmi nem tetszik, akkor fogjuk magunkat és betiltjuk és akkor majd a sok suttyó huligán biztosan nem fog deszkázni nem..?

Ezzel szerintem két dolgot lehet elérni:
#1: a deszkások szépen nyugiban megkérik a városvezetőséget, hogy ne legyenek már faszok és cserében a szivatásért építsenek valami extrém parkot - a triálosok se duzzognának ha lenne ilyen..
#2: feldühüdnek és basznak az egészre. Nem szokásom így ítélkezni, de a deszkások nem arról híresek hogy túl törvénytisztelőek lennének. Úgy értem nem az öltöny-nyakkendő-beszéljük meg jut róluk az eszembe na.

Szóval nem tudom hogy mi lesz ebből, de simán kinézem hogy ebből megint lesz egy kisebb faja parasztlázadás. Ez kb olyan mintha máról holnapra azt mondanák, hogy márpedig holnaptól senki nem kerékpározhat, mert tönkreteszi a bringautakat.

Akinek esetleg van deszkás ismerőse aki nyilatkozna nekünk erről, vagy hogy ők mit tudnak erről az sikítson rám vagy valami.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr581994897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myller · http://minimalmyller.blog.hu 2010.03.21. 23:03:07

különben ha a tér jól lenne megcsinálva (minőségi anyagokból) akkor simán kibirná ezeket, még többet is kéne birnia... itt látszik meg a mutyi, hogy sok pénzből csináltak szart; a deszkások szívnak, valaki meg tele zsebbel örül... hajrá deszkások!

Zsóóó 2010.03.23. 16:59:13

na igen. Ez egy hatalmas baromság. Aki ezt kitalálta az soha nem beszélt egyetlen deszkásal sem.EGGYEL SEM!SOHA! Nem egy deszkás ismerősöm van....és jó, van köztük olyan aki tényleg ez a- menő a deszkázás csinálom én is-kastegória. Viszont ismerek nem is egy olyat akinek a Széchényi tér és Városháza olyan mintha haza menne, oda és a deszkázásba menekül az otthoni gondok elől, ott vannak a barátai. Egyáltalán a deszkázás az élete. Jó igen ez nem éppen az elfogadott és hagyományos sportok egyike, de ennyi erővel tiltsák be a focit, az úszást, a kézilabdát...mindenbe bele lehet kötni...és van pár olyan deszkás aki külföldre, nemzetközi versenyekre jutott ki úgy hogy éjjel- nappal a széchényi téren tolta. Rábaszott aki ezt kitalálta,mert le se szarják,hogy mit mondanak, a deszkások ugyanúgy jelen lesznek, nem sikerült őket megijeszteni. Másrészt már tüntetést is szerveznek, tehát a Tisztelt Városvezetőség felkötheti a gatyáját!

deszkagirl 2010.03.25. 21:57:37

Ha már deszkát is tiltanak akkor az összes többi guruló ,,járművet" tiltsák ki, ez nem fair a deszkásokkal szemben!Amúgy meg jobban örülnének az öreg nénik, ha a deszkások inkább elmennének mondjuk kocsmába berúgni és utána a városban randalíroznának és ,, szép" nyomokat hagynának?Nem hiszem!Miért kell egy jó társaságot kitiltani a belvárosból?Akkor legalább építenének pályát, dehát...

Gerely 2010.03.26. 22:29:07

öregnéniknek soha semmi sem jó.. én asszem magyaqrországon csak öregek élnek.. mindenki a nugdijemeléssel akarja megfogni őket, meg nyaljuk tövig a csoffadt... hagyjukhogymicsodájukat.. godeszkások ma deszkáztam Ádinál.. fél métert haladtam ?:P

Lau · http://nemethlau.blogja.net 2010.03.26. 23:22:55

huu azt a deszkát én szereltem össze utoljára.. gondolom érezhető volt. green ( asszem kicsit húz jobbra :P )

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.03.27. 10:46:50

az öregeknek tényleg soha semmi nem jó. Fel lett újítva a tér is, erre: "hogy néz ez ki?" "minek kellett felújítani?" És ez komoly. Fültanuja voltam egy pár öregnek, akik így beszélgettek. Nagyon durva. Ha igazuk van, elismerem, de az hogy gurulnak a betonon az nagy kaland. Mind1: olvassátok a cikket róla: http://www.alterblog.hu/wordpress/2010/03/27/mi-lesz-a-gyori-deszkasokkal/

Gerely 2010.03.27. 19:19:28

Lau: fél méteren nem éreztem ;) egyből sikerült a végére rátipornom és már égnek is állt :D
süti beállítások módosítása