Peti Pipa

2010.03.11. 19:12

Ahogy már írtam volt itt Peti és pipáztunk egy jót. Természetesen megint csak a baszakodás ment a kockaszénnel, de aztán jól beizzítottam, faszán - ahogy már elsőre is kellett volna - és utána már nem volt vele gond.
Peti hozott sört is szal volt mit iszogatni közbe, meg csináltam kis pop-cornt is de arra már nem emlékszem hogy hogy került be a szobába.? Peti azt mondta hogy apu hozta be, de nem tudom hogy, mert ott ültem végig, néztem ki a fejembő és az egyetlen kép vagy emlék, hogy csukódik az ajtó. Felnéztem hogy wtf ez a hang és akkor láttam, hogy már ott a popcorn. Kérdeztem Petit hogy ez most beteleportált ide vagy mi a fasz, aztán mondta hogy apu hozta be. Képszakadás vagy nem tudom. Már épülnek le az agysejtjeim.
A pipa amúgy fasza volt. Banánosat nyomtunk és hát be is szédültünk tőle egy picit. A popcorn és a sör elfogyott, meg Petinek mennie kellett, szóval berekesztettük a nagy pipázást.
Azóta itt ülök és megnéztem pár war at home részt. Kurva nagy. Szerintem írok is róla valamit.
Amúgy meg nagyon durván péntek hangulatom van, de nem tudom hogy miért. Az lehet a dolog háttrében, hogy már most tudom, hogy holnap se lesz semmi. Ünnepség, meg rövidített órák.. Gondolkozom hogy mappával megyek. Közgáz az füzet, irodalmon megemlékezés, angolra amúgy se járok sok cuccal, meg matek. Na ja. A matek az húzós, de szerintem egy feladatgyűjtemény-füzet kombó elég oda is. Mindjárt meg is sasolom, hogy befér e egy mappába...
Holnap jön Judit. Este megyek Vendelinbe ami 2in1 lesz, mert ott lesz workshop cucc is meg Gery névnapja. Elsődlegesen nyilván Geryhez megyek, de jó lesz megint látni az arcokat.
Nagyon fleshelős téma van most. Nem tudom mi van velem. Dj krush megy és csak netezek. Pár napja megint töltögetek képket strona49-re szóval tessék azt is figyelni.
Ma iwiwen nézelődve találtam pár nagyon raj embert. TCK sas a tarkón, meg retró r betű a halántékon meg ilyenek. Elgondolkoztam, hogy kirakom ide is, de nem akarok "napiszart" csinálni a blogból. Aki kiváncsi az kap egy id-t:  userID=9818769 Ilovegyor pozitív azthiszem.
Na megyek, csinálok valami érdemlegeset.

Szerző: weinie4

4 komment

Címkék: spanok freetime

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr561994852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myller · http://minimalmyller.blog.hu 2010.03.13. 19:18:17

Imádok pipázni!!! Nekem a kedvencem a mentolos. Próbáld ki, hogy összekevered csokis dohánnyal (AfterEight)! Nagyon nagyon jó! B) B) B) Én akkor "flashelek" tőle, amikor túl sok szenet használok. Mindent a nagy füst érdekében :-) :X

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.03.13. 23:22:52

nekem most a legújabb az hogy a vízbe egy citromot belevágni.. tuti fasza. hűss füst, masszív citromos íz :)

Myller · http://minimalmyller.blog.hu 2010.03.14. 18:42:04

Citromízű banán :D LOL http://www.youtube.com/watch?v=QfkQ_F_EP0U green green green green
süti beállítások módosítása