Még mielött legyűrne..

2009.02.08. 21:46

Még mielött legyűrne, itt egy recept mindazoknak, akik kezdenek betegek lenni!
-5 db 200mg os c vitamin
-2db saridon
-2 narancs
- egyszerre 1liter folyadék (gyömbér)
- 3 piros tabletta (csak mert fincsi és tetszett  a színe..)

Agyhalál..

2009.02.08. 20:15

Teljesen odavagyok am.. Reggel azzal keltem hogy fejfájás, ami még ok lenne, modjuk azt se értem hogy mitől fájna mikor részeg se voltam.. :S (Ellentétben a Mátéval, nekem tényleg csak jókedvem volt.. )
Szóval reggel óta  a tünetek így változtak:
Torokfájás
Fejfájás
Nem érzem a bal lábam
Fáj a fülem
Nem kapok levegőt
Fulladok..

Pedig most nem akarok hiányozni suliból, majd ha dogát irunk akkor, de most nem.. :S
off
BASSSSZAMEG! HOLNAP KÖZGÁZ!
on

Nem tudom megállni hogy ne postoljam le én is. A videó yellowone érdeme, szóval neki kell gratulálni, és csak terjesztő vagyok, de egyszerűen muszáj lepostolnom.. már 14* hallgatom.. :S

Gerely szülinap

2009.02.08. 11:56

Hát én már nem tudok ide biggyeszteni olyan jó kis videót mint yellowone tette, de azért én is szeretnék hozzájárulni a mai happységhez, szóval innen köszöntöm Gerely barátunkat az össze többi blogolvasóval együtt.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Review :: Kömi szülinap

2009.02.08. 10:53

Na hát kérem volt itt minden, gumicsizmás tajparasztok, zene rádióból, sakk, bridge, részeg emberek, összebalhézás Lacival, sírás-rívás-menj a picsába, Balagét is láttuk részegen, a Máté meg kidöl fél óra után.. :D
Maga a móka csak 8 kor kezdődött de Andi már 2 kor átjött hoyg minden klappoljon sé legyen időnk megcsinálni a szülinaposnak a tortáját, amit kinézett.
A torta elég jó lett annak ellenére h : vaniliás, banános, narancsos, málnás, kokuszos volt.. :D
Mikor már mindenki itt volt, akkor lehoztuk az ajándékokat, és megköszöntöttük Kömit.
Most nincs kedvem leírni hoyg ki volt itt, inkábbb itt egy kép (a tovább után)

Fogkefe probléma...

2009.02.07. 13:40

Hát megint ideges vagyok... (Azt a büdös, mocskos, tvenyereggyártó, vastagbajszú cigány kurva anyját!)
Anyu van megint a célkeresztben.. Reggel azt mondta hoyg ma rendet fog rakni délelött, na most van 13:29, de rend még sehol, és mondanom sem kell hogy el se kezdte..
Nem is ez a lényeg..
Apuval mi elkezdtün rendezkedni, lemostunk pár ablakot, csináltunk ebédet, én "rendet" raktam a szobámban, és végigrohantam a fürdőn is egy kicsit.
Szóval úgy érzem én már megtettem a magamét mára, de anyu jön sé szervezkedik.. Bejön fürdőbe és amit cisnáltam azt kb 20 másodperc alatt baxxa össze.
Lemostam a tükröket erre bejön nekiáll fogatmosni, de persze úgy hogy a fogkrém/víz a tükörre fröcsögjön, szóval kb megint egy dzsuva az egész.. Segáz gondolom, nembaj h fél órát sikáltam óvatossan nehogy eltörjön...Aztán kitalálja hogy ő kimossa a mosogép mosopor tálcáját, mert hát ugye azt ki kell mosni, nem mintha minden mosásnál víz folyna át rajta..
Kiveszi, elkezd vizet folyatni rá, és valami ki piszok volt egyik sarokban, erre egy laza mosdulattal megfogja a fogkefémet és a lerakodótt mosóport nekiál kisikálni belőle vízkőoldóval.. na itt pattant el valami nálam.
De gondoltam okos és megfontolt leszek és nem ordítok, mert hát már így is úgyis szétbaxta a fogkefémet. Szólok neki hogy minth az az én fogkefém lett volna, erre kioszt:
"Minek rakom ide a fogkefémet? " (Pontosan az övé mellett volt, a fogkefés pohárban..)
Tegnap is alkotott..
Mondtam h vigye el a pecsétgyűrűmet ötvöshöz, mert ugy is megy hozzá, és mondtam h kérdezze meg h lehet e bevenni belőle. Direkt kikötöttem hogy ha nem tud vele mit kezdeni/drága akkor simán hozza vissza és kész..
Ehhez képest, hazajött és visszaadja a gyűrűt, és hozott egy másikat.. Na mondom.. Odaad egy sima kis semmilyen gyűrűt (a pecséthez még köze sem volt, mert ugye nekem az kéne..) erre annyit mond hoyg 2e forint volt, de ő beleszál 500 al..
Hát mondhatom ez qva jó üzlet.. Vehettem magamnak egy xar gyürüt segáz..
Na mind1, picit bepörögtem ezen, de remélem hamarosan ideér Andi és akkor lenyugszom.. :)

Lehet nem kéne??

2009.02.07. 11:00

Lehet h ha nem szidnék mindenkit akkor több látogatóm lenne, az ok h most az utobbi 2 hétben pangás volt, de a többi? az mi? Tessék lesni a blogot!
Csak h elszégyeljétek magatok: ( :D )

[caption id="" align="aligncenter" width="253" caption="stat"]stat[/caption]

Kattra nagyobb..

DeepHills :: Rising

2009.02.07. 10:55

Ma picit össze szedtem magam és végre megcsináltam rendesen a DeepHills oldalt a blogon belül, amit  aszokott helyen elértek (oldalt, blogtérkép).
Ide kerülnek azok a postok amik úgy itéltettek hogy nagyon jó zenét postolnak, illetve azok az albumok amiket én állítottam össze.
Az ötletet bevalom humantól és balinto tól kopiztam, nincs mit szégyelni ezen, én is hozzá akarok adni valamit  a zenei izléséhez a népnek. :)
Remélem mindenkinek tetszik majd :)
Nézzétek, hallgassátok kedvetekre.. ;)
Itt pedik közvetlen link...
DeepHills :: Music

Eyecandy? DeepHills?

2009.02.07. 10:41

süti beállítások módosítása