Penny piramis 408e db

2009.12.13. 20:57

"Jesus was an as*hole"

2009.12.13. 20:28

Valahol van benne igazság. Érthető kérdéseket vet fel, viszont az is látszik, hogy masszivan gyűlöli a keresztényeket. :D De azért érdemes megnézni.

WebArt :: Zavaró dolgok

2009.12.13. 14:33

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Celeb :: Lindsay vetkőzik

2009.12.12. 23:55

Én nagyon imádom, csak ne lenne drogos, és cigi függő. Néha én is elszívok egy szálat, de nem napi több tobozzal, és valahol az ilyen embereket meg is vetem. Nade most nem ez a lényeg.
LiLo nekivetkőzött és édeshármasban csináltak róla pár fotót, amit már napok óta nyomatnak (index, velvet, meg a többi külföldi oldal) és most nyilvánosságra hozták a videót is. Ne várjatok kivillanó "ajkakat" mert ez nem pornó, inkább a fotózás videón. Mindenesetre a videó se szar, sőt, elmenne egy webart vagy mindbreaknek is.
Itt van, lessétek:

A képek Lohan néniről erre.

Design :: Torpedó

2009.12.12. 23:36

Kispályás verziója a sakknak. Gondolom azoknak találták ki, akik nem tudnak egy sakkot végigjátszani, vagy egész egyszerűen lehúztak még egy bőrt a "hogyan itassuk le magunkat játék közben" dologról. Most már tényleg kéne egyet játszani.

Árnyék

2009.12.12. 23:32

Az internet nagy

2009.12.12. 23:30

Napi rutin

2009.12.12. 23:11

Mivel már meséltem a Patrikos mókáról, most egy kis napi mit csináltam rovat. Igaziból pont ez a lényege, hogy semmit nem csináltam. Tegnap fent voltam fél 4 ig, megnéztem 2 filmet, meg minden szarsággal elment az időm, szóval reggel illett volna sokáig aludnom, de fél 9 kor már fent voltam. Ennek az lett az eredménye, hogy reggeli után beestem a szobámba, és egy 3. filmre elaludtam, ami egész jól sikerült, mert dután 4 kor sikerült újra magamhoz térni. Kis ebédpótlás, meg süti. Apuval dumáltam végig, aztán 6 körül nekiálltam összeszedni magam: még egy kis msn előtte, aztán zuhany, borotválkozás, hajszárítás, stb... Tipikus picsafolyamat. Gondoltam, hogy még beülök hullámba indulás előtt, de már nem volt rá sok időm, szal inkább szép lassan elindultam, találkoztam Chrissel mekinél aztán mentünk is a megbeszélt helyre. A többi a Patrikos posztból követhető..
Holnap találkozok Nikivel. Már nagyon várom. Egyre inkább érzem napközben is, hogy hiányzik. Ja és a legjobb, hogy végre socializálódunk. Konkrétabban: megyünk árkádba. Igaziból örülök neki, mert mindig itt vagyunk, ami nem baj, csak ugye már a filmezés se menő, mert mindig filmezünk és az összes A kategóriás filmet megnéztük már. Meg ugye ilyen hidegbe nem nagyon mászkál az ember sehova, mert egyszerűen hideg van. De most megyünk árkádba, aztán majd jövünk vissza hozzánk.
Majd még egy forralt borozást kell beiktatni.
Most megyek, keresek valami érdemleges dolgot is ide, nem akarok szövegelni.

Patrik

2009.12.12. 23:02

Most jövök Patrik születésnapjáról. Tök frankó helyen voltunk, nagyon bejött, és viszonylag sokan is voltunk. Szegény Patrikot sajnáltam picit, hogy ide oda ráncigálta a nép, de hát erről szól a születésnapi buli, vagy nem?
Mondjuk a Szentivánra menés érdekes volt mert 4 kocsival mentünk, és a miénkben (Andi, Chris, én ) nem volt senki, aki tudta volna, hogy merre is kell menni, és úgy volt megbeszélve, hogy mi majd a konvoj közepén megyünk és akkor nem lesz gáz, ehhez képest mindenki csak ment és basztak ránk, 2 lámpa és pár körforgalom után már fingunk nem volt arról, hogy merre kellett volna menni, na meg a többiek se szerénykedtek a gázpedállal, szal esélyünk nem volt, hogy beérjük őket. Végül aztán Balage visszajött értünk, és sikerült kijutni a helyre.
Frankó volt azért, csak a kezdeti nehézségek picit beárnyékolták, de aztán mikor ott voltunk már oldotabb volt a hangulat.
Még egyszer boldog születésnapot Patriknak :)

süti beállítások módosítása