Mindbreak :: Jack Shorean #3

2009.04.12. 21:55

 

Peter nagydarab ember volt akinek mindig kilógótt egy szelet csoki a farzsbéből. Gyakran rá is űlt, de soha nem tanult a hibájából, mindig is dagadt ember volt. Hosszú barna haja volt, mintha picit afrós beütése lett volna, de ennek nyomát a bőrén nem lehetett látni. Első ránézésre úgy tűnt mintha egy nagy gyerek lenne, nagy kiadásban, sok borostával és fura kinézettel, de ennek nem sok jelentősége volt, mert a szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Peter génsebészettel foglalkozott, de senki nem értette meg igazán mivel dologzik, mert az orvostudományok ezen ága még a hozzáértőknek is elég összetett.

*

 

Mikor Jacknél megszólalt a csengő nem is godolta hogy Peter lesz az. Jóban voltak, együtt jártak a Harward orvosi karára, de miután munkába álltak nem nagyon tartották a kapcsolatot annak ellnére hogy egy épületben dolgoztak. Egyetlen metségük az lehet hogy  a JEK elég nagy volt, és mivel több szárnyból állt, könnyen el is lehetett benne tévedni.
Mikor Jack kinyitotta az ajtót Peter állt elötte, és először nem is nagyon tudta hova tenni a még a futás utáni fulladozással küszködő barátját, de mint jó házigazdához illően: beengedte és hellyel kínálta.
Miután Pet kifúta magát és elővett egy doboz gyűrött, puha papírú munkáscigit a már leélt zakója belsőzsebéből, magyarázni kezdte Jacknek, hogy Lynette miatt jött...
Jack felkapta tekintetét és aggodalma közben, hogy mi történhetett Lynettel, ami még Petert is futásra késztette, közbe körbenézett hogy vajon Carrol itthon van-e, és vajon tudja-e egyáltalán hogy ki az a Lynette...??
Carrol beugrott egyik barátnőjéhez Sarahoz, akit még korábbi munkahelyéről ismert. Sara jól ismerte Jacket is egy korábbi kapcsolatukból.  Mindezek ellnére Carol és Sara a legjobb barátnők voltak már évek óta.
Jack persze nem tudta hogy Carol nincs otthon, mert a csengetés elött épp a jólmegérdemelt délutáni sziesztáját töltötte kedvenc, világosbarna, gombokkal behúzott kanapéján a napppaliban.
Szeretett itt aludni, mert a kintről beszűrődő délutáni napfényben könnyen álomra tudta hajtani fejét.

Miután csaknem biztossá vált hogy Carol nincs otthon Jack tovább kérdezősködött Petertől, hogy mi a baj, és miért rohant ennyire.
-Lynette ma nem jött munkába! -mondta Peter, még mindig levegő után kapkodva.
Jack legszívesebben kivette volna a szájából a cigarettát, hogy hamarabb magához térjen, de inkább nem nyúlt oda.
-Tudom hogy nem ment - mondta Jack- én is beszéltem vele a napokban - ez alatt Jack természetesen a hirtelen elkapott csókon gondolkozott - és nekem azt mondta, hogy valamilyen családi dolog miatt nem jön ma be.
Csodálkoztam is rajta, mert a Hayes ügy aktái hozzá kerültek először és mindenki az után kiváncsiskodik az osztályon, de ő inkább elment pihengetni. Szóvá is tettem neki, de csak nevetett..
-Nem ez a lényeg Jack.. Ezt nekem is mondta, de mi megbeszéltünk egy találkozót a családi dolgai után, mert állítólag pont a Hayes ügy kapcsán talált valamit.
-Ezek szerint mégiscsak elolvasta azt az aktát..?
-Gondolom...
Nem tért ki rá konkrétan, hogy olvasta-e, csak a folyoson szólt utánnam, hogy hagyott nekem egy üzenetet az asztalomon a Hayes üggyel kapcsolatban.
-És mi volt az asztalon.
-Semmi. Épp ez az ami aggaszt.
Csak a te címed, és annyi hogy "Jack érteni fogja.."
És a találkozó helye, ideje. A West Garden teraszán találkoztunk volna, de nem jött el..
Aztán egy rejtett számról kaptam egy sms-t a telefonomra, hogy menj Jackhez.
Próbáltam visszahívni, de a rejtett szám miatt "nem kapcsolható" volt.
Azt reméltem, hogy te majd felvilágosítasz miről is van szó...

Ilyen is kéne...

2009.04.12. 20:37

[caption id="" align="aligncenter" width="280" caption="áh.nyúúúl"]áh.nyúúúl[/caption]

Dissapointed

2009.04.11. 21:26

Ma nagyot csalódtam egy emberben, akiben azt hittem hogy nagyobbat már nem tudok, de úgy tűnik tud még újat mutatni.
Aki tudja miről van szó, attól szeretnék elnézést kérni, ha téves infók derültek volna ki, én se tudtam róla. Az információt pedig köszönöm, annak aki közvetítette felém.
Egyre inkább úgy érzem hogy felesleges ezzel az emberrel bármféle kapcsolatot ápolnom. Gondoltam hogy ha "barátok" leszünk akkor jó lesz, erre kiderülnek dolgok, amiktől most eltekintünk..
Eltekintek attól is hogy akkora paraszt és bunko minden barátommal mint az állat, aztán akkor már nekem se őszinte a mosolyom hogy ha poénból velem is bunko.
És attól se tudok eltekinteni hogy 2 barátomat és engem (meg az "utazóközönséget") ugy beszopatta hogy a fal adta a másikat..
Nem arról van szó hogy na most még ez is kiderült. Na bumm, mit vártunk tőle(d), csak egyszerűen emberileg csalódtam benned, és szerintem itt az ideje hogy a köszönést is beszüntessük..

Itt vagyok ám!

2009.04.11. 16:23

Nem kell aggódni nem tűntem el, csak picit összejöttek a dolgok. Tegnap pestről pl 21:00 körül keveredtem haza..
Picit kész is voltam, annyira volt erőm hogy megkajáljak zuhany, aztán alvás..
Ma pihenős módi volt.. Reggeli, város, ebéd, alvás-napozás az udvarom, már kezd szinem is lenni, aztán msot feljöttem picit körbenézni neten.
Ma még megyünk vásárolgatni, meg ilyenek, majd este talán jövök, de most itt van Judit és nem nagyon enged gépközelbe, már csak azért sem hogy inkább vele legyek, szal nem tom még hogy mikor leszek :)
Majd jön valami pest review is, meg Balage gép review egy picit, de azt majd inkább ő :)
Megyek mert "dolgom" van.. :D
Ja és közbe Madonnát hallgatok (power of goodbye)

Win :@

2009.04.09. 23:02

Ma voltam Balagénál ahol a cél az lett volna hogy az új gépét végre összerakjuk és minden flop legyen, erre baxik jó lenni.. Nem tom mi a baja a rendszernek pedig már volt dolgom elég géépel és eddig nem sok okozott gondot..
Már az egyik memomat oda is adtam neki próbálja ki az enyémmel hátha az a baj..
Ez arra volt jó hoyg rájöjjek a win7 nek tényleg elég 1gb is, sőt jelenleg a szokásos ablakok futnak, és 700megával vígan elvan..
Szóval tényleg igaz hogy az üres memót felhasználja magának ha más nem kell neki.. és pár százat meg megart vésztartaléknak..
Csináltunk képet is, de azt majd Balázsnál kérjétek :)
Én most megyek pihizni mert holnap pest, és a koránfekvés ot bukott meg hogy 23:04 van.. :S
Még feldobom  töltőre az aksikat, aztán megyek.. :D
Ahoi everybudi :)

CRITICALMASS

2009.04.09. 17:09

[caption id="" align="aligncenter" width="354" caption="CRITICALMASS"]CRITICALMASS[/caption]

Eyecandy pack

2009.04.09. 12:57

[caption id="" align="aligncenter" width="575" caption="eyecandy.09.04"]eyecandy.09.04[/caption]

Partifotó magyarázat.

2009.04.09. 09:17

Indexről nyúltam, de érdekes.. Lessétek meg :D

Dekódoljuk a társkeresőkre feltett fotók igazi üzenetét

1. Bulizós - Van, aki összekeveri a közösségi oldalakat a partifotós site-okkal. Aki bulizós képet tesz fel magáról, az nyilván arra számít, hogy emiatt mindenki lazának, fiatalosnak és jófejnek fogja gondolni. Ezzel szemben az óvatosabbakban az merül fel, hogy ha valaki nem talált magáról olyan fényképet, amin éppen nincs egy korsó sör a kezében, akkor előfordulhat, hogy az illető minden jófejsége ellenére egy léhűtő pszeudo-alkoholista.

Not dead!: Marshal Mathers

2009.04.09. 09:03

Végre újra itt. Én régen nagy Eminem fan voltam, és ez a mostani 5 év kihagyás azért meglepett. Bár az útóbbi években a számai eltolódtak a régiektől de azért volt elég ami jó volt.
A mostani visszatérését már is bosszús pletykák övezik, és ezzel a klippel (a tovább után) sikerült mindenkit felbosszantania, és aki nem szerepel benne, az pedig csak igazat adhat neki.
Már csak azt sajnálom, hogy a nagy visszatérés napján nem "nyomhatom és is a frankót" Eminemes polóban..
A tovább után a klipp és a dalszöveg hogy le is tudd követni miről magyaráz (mert ugye szokás szerint hadargatós, de a klipp azért ellensúlyozza.. )

Kastal és Máté kedvéért..

2009.04.08. 18:45

[caption id="" align="aligncenter" width="565" caption="jew"]jew[/caption]

süti beállítások módosítása