Dissapointed

2009.04.11. 21:26

Ma nagyot csalódtam egy emberben, akiben azt hittem hogy nagyobbat már nem tudok, de úgy tűnik tud még újat mutatni.
Aki tudja miről van szó, attól szeretnék elnézést kérni, ha téves infók derültek volna ki, én se tudtam róla. Az információt pedig köszönöm, annak aki közvetítette felém.
Egyre inkább úgy érzem hogy felesleges ezzel az emberrel bármféle kapcsolatot ápolnom. Gondoltam hogy ha "barátok" leszünk akkor jó lesz, erre kiderülnek dolgok, amiktől most eltekintünk..
Eltekintek attól is hogy akkora paraszt és bunko minden barátommal mint az állat, aztán akkor már nekem se őszinte a mosolyom hogy ha poénból velem is bunko.
És attól se tudok eltekinteni hogy 2 barátomat és engem (meg az "utazóközönséget") ugy beszopatta hogy a fal adta a másikat..
Nem arról van szó hogy na most még ez is kiderült. Na bumm, mit vártunk tőle(d), csak egyszerűen emberileg csalódtam benned, és szerintem itt az ideje hogy a köszönést is beszüntessük..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr41996764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely · http://gerely.szunyi.com 2009.04.11. 23:44:31

hát ezek szerint nem ez volt az első hogy geciskedett.. elég rosszul esett... de már ez alapján meg sem lepődök.. ^^ ^^

eyeopener · http://www.redrope.blog.hu 2010.02.13. 20:07:41

OOOlt. Ez a Rózis téma után volt?:D

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.02.14. 00:39:24

aha, itt derül ki..
süti beállítások módosítása