25-e

2009.12.25. 16:41

Na hát volt itt minden kérem. Családi ebéd, meg beszélgetések (veszekedések) meg pláinka. Igaziból hangulatos a dolog, meg nővérem elég sokat dob rajta, főleg, hogy egész nap poénkodunk.
Tegnap este volt ugye a nagy nap. Este már mindenki nagyon várta, hogy miket fog kapni. Mindenki csupa hasznos dolgot kapott. én például kaptam egy 40cm-es borsszórót. Kitől kaptam? Na kitől.? Hát anyutól. Most nem volt olyan drámai, mint multkor a sótartóval, mert kaptam mellé még 2dl kék valamilyen likőrt, amit még nem mertem meginni.
Sok ajándékot nem kaptam, főleg mert a felét már előre odaadták. Apu ajándéka a farmer volt ugye, szóval tőle nem kaptam semmit mert adott egy tizest a gatyára, mamától már kaptam télikabátot, szóval ő csak egy flakon fekete mosószert adott 2 alsógatyával meg 1000dt-tal, aminek igaziból örülök, mert rengeteg fekete cuccom van, és hát az alsót is gyakran váltja az ember..
Nővéremtől zara utalványt kaptam, aminek szintén örülök, mert ugyis ott költöm el a pénzem. Ezzel körbe is értünk.
Most először éreztem úgy, hogy nem érdekelnek az ajándékok, csak az hogy együtt vagyunk. Tudom ez ilyen csöpögős szöveg, de kicsit élveztem hogy együtt vagyunk és pár percig tényleg úgy tűnt, hogy mi is egy család vagyunk.
Persze aztán elötte is meg ma is kibújt a szög a zsákból, és anyu elővette a szokásos énjét, de most még ez se érdekel. Ha nővérem itthon van még ő se tudja elszarni a kedvünket.
Holnap jön Andi és Balage. Már várom. Főleg mert már mindenki tudja rajtam kívül, hogy Andi valami nagyon kompromitálót akar nekem adni, csak én nem tudom még hogy mi az.Ha az lesz majd a nagy meglepetés, hogy kapok tőle egy bekeretezett képet, tuti befonom a hajam. Amúgy még nem kaptam tőle ilyet, ugyhogy van is hiányérzet miatta (komolyan) csak valahogy vicces, hogy mindig mindenki azt kap :D (7 vonalkás 200ft-os... Na jó inkább csöndbe maradok :D )
Azt hiszem mára ennyi. Talán még kiteszek valamit, de mivel egész nap Judittal bandázok, ezért nem nagyon van időm idekerülni a gép elé.
Remélem mindenkinek jól telik a szünet, és persze kíváncsian várom a beszámolókat, hogy ki mit kapott :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr691995499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lau · http://nemethlau.blogspot.com 2009.12.25. 17:06:28

Nekem is az volt a fontos, hogy együtt van a család..most nem a szokásos karácsony volt, mert nagyszüleimhez nem mentünk el szenteste, csak 4-en voltunk itthon. Egyébként én tizenötöt kaptam és abból még nem tudom mit vegyek magamnak...lehet valami ruhát fogok én is, vagy műkorit. Pár apróságot kaptam még a pénz mellé, meg még pár rokon "visszavan". Az volt a vicces, hogy kaptam egy 5méterre kiengedhető pórázt (inkább a kutya kapta ;D), célzásképpen, hogy vigyem el minden nap sétálni :D Kár, hogy ma szakad az eső és rohadtul nincs kedvem kimenni, de szerencsére ma nem várják el, hogy elvigyem :P

Andi 2009.12.26. 09:46:38

Nem akarom, hogy kompromittálónak vedd az ajándékom, mert így is nehezemre esik odaadni, mert nekem is nagyon kéne... :) :D :D

bad girl 2009.12.26. 20:59:59

jajj, Andi, istennővagy!!!! tuti, h a Danié a legeslegeslegcukibb karácsonyi ajándék az egééész világon!!! (ha csak nem kapott más is ilyet) ilyen kis mütyűrt akarok már évek óta!! :D de nembaj, majd most lesz hol jáccani vele :D

Andi 2009.12.27. 00:19:18

Bizony-bizony, jól kifundáltam! :) De úgy volt, hogy ha nem tetszik neki akkor megtarthatom... De sajnos nem így történt... :D De remélem azért a kapcsolatotokat nem teszi majd tönkre az, hogy majd csak vele fogtok foglalkozni és egymással nem! :D

Gerely 2009.12.27. 01:09:43

miaz? egy elektromos halhangutánzó? :O

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.12.27. 21:04:57

nem, egy nem elektromos zsebcirkáló, alias Folti (KicsiCsino)
süti beállítások módosítása