Rating :: Transformers II

2009.06.26. 00:58

Nem volt rossz, na. Ezzel kezdem mert most fogom mondani hogy mi nem tetszett, vagy mi volt az amit elkurtak odafent a rendezők..
Az első és legfontosabb dolog, hogy mi az hogy szinkronosan adják le itthon..? Ezzel rontják el a legtöbb filmet, de komolyan. Aztán itt van az h nekem pl picit csapongó volt a történet. Néha nagyon poénosra veszik a figurát, aztán a végén (nem spoilerezzük el) akkor meg nagy érzelmi hullámok, még a szülők is sírva fakdnak, és jön a "szeretlek" rész, és a kb csókra feltámad, szal elég hullámzó volt nekem, hogy néha ilyen gyerekes poénokat nyomnak el aztán meg átcsap az egész egy drámába. Sokkal jobb lett volna, ha nem raknak bele hülye poénokat, mert annyira nem voltak jók h röhögj is rajta, viszont a drámai hatást sikerült vele jol elkurni..
Aztán ittvan ez a picit mindenből dolog. Vannak benne ilyen terminátoros beütések, de hát robotos film, végülis milyen legyen na, ettől eltekintünk..
Aztán ez a matrixos dolog.. na azért ez már elég gyanús volt.. néztem is hogy mi a fasz van.. triniti és neo visszatér és kb már láttam smith ügynököt a romok között rohanni...
Aztán (most hatásszünet, mert volt még valami, de közbe elfelejtettem)
Szal volt benne elég olyan dolog, ami mondjuk elég hihetetlen volt (nem ugy hihetetlen, hogy nem lehet, mert ugye az egész történet ilyen, hanem úgy hihetetlen h még minden abszurd dolog ellenére is az..)
Meg nekem pl gondot okozott lekövetni h ki kivel van. Mert ugye jó dolog az hogy gyors vágások a harcjelenetekbe és az pörgösebbé teszi, de annyira belejöttek a fiuk hogy nem tudtad lekövetni éppen melyik robot gyilkol és melyik szenved, mert annyi vágás és forgatás (és közbe még ugye transformálódnak is) van benne, hogy agyhalál.. Szal másodpercenként space (mpc ben megállitja a filmet), hogy felfogd mi a fasz volt az elmúlt 2 percben..
Ja meg a robotcsaj.. na az adta a mattot.. :D azon röhögtem (pedig az valszeg nem viccnek szánták.. :D )
A film tényleg nem volt rossz, tetszett. Nem lesz kedvenc, de mindenképp megéri meglesni. Na meg ugye Megan néni is villant benne eleget, szal eyecandy rovat mai része meg is volt a film alatt..
Ajánlom mindenkinek, de elötte nézzétek meg a matrixokat, meg a T4-et és utána észreveszitek majd h mire gondoltam...
Ratingre egy 6,5 öt kap. Akciófilmből már láttunk jobbat is na..
Vigjátéknak meg kevés, szal 6,5 és kész!
Rating: 6,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr251996343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása