Azért még vannak gondok

2008.12.03. 21:24

Ugye mint olvastátok, pár napja felraktam windows-t, és minden baba, nem arról van szó, de azért még vannak kis gondok.
A böngészője pl. Internet Explorer.. Eddig is tudtuk h xar, de hogy ennyire..?
Megnyitok 8 lapfület és ennyi volt. Nem az h belassul.. Áh.. Kiirja h hiba állfent, sé h bezárta a programot.. Rá lehetne fogni hogy jaj, de hát új oprendszer, de ez a prgi hibája.. és hát az iexp meg már kint van egy ideje hogy ilyeneket ne csináljon.
Meg akkor pl nem lehet benne könyvjelzőket másolni ide-oda a könyvjelző kezelőben emrt egyszerűen nincs ilyen funkció, mint ahogy olyan se müxik ott bent h ctrl+c -ctrl+v..
Szal érdekes..
Mugy visszatérve a winre, a legdurvább/meglepőbb az h vannak frissítések. Ez azért vicces, mert miért raknának fel online olyan frissitéseket, amiket elvileg még senki nem tölthet le, mert hát ugye public beta még nincs.. :D
Na mind1
Most szedtem le egy böngészőt, mert a chrome-ot nem nagyon kedveli a rendszer, nem értem miért.. egyszerüen nem talál kapcsolatot, de még csak nem is tölt..
Na de nem ez a lényeg: hanem hogy már a postot Flock-ban fejezem be. Ez a böngésző neve, ami fox motorra épül, csak már minden benne van. Ez alatt értek rss-t, mailt, keresőt, blogszerkesztőt, stb.. tényleg elég sok minden van benn és még gyors is.. szal úgy tünik ez marad. Na és a kinézete se rosz. :)
Most megyek és gyorsan postolok valami mást is.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr251989399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely · http://www.gergoe.extra.hu/blog 2008.12.03. 21:53:28

csinhatnál képeket az oprendszerről+böngésződről, lusta vok keresni :D

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.12.03. 21:54:48

ok most jön a böngésző post..
süti beállítások módosítása