Végre vége

2010.06.18. 21:10

 Mára végre végett lett ennek az évnek is. Már nagyon ideje volt neki, mert már a tököm ki volt a sok baszakodással. Az év végére rengeteg minden összegyűlt és már szerintem mindenkinek elege volt belőle. Rengeteget vállaltunk - vállaltak a többiek - és mindenki feszültebb volt, mint álltalában. 
Ezt valki a szombat esti részegedésekkel, van aki még több tanulással vezette le. Én maradok a gép előt kb, Lesz itt is elég meló. Most is van kettő, neki kéne állni..

Az év végi bizonyítvány szerintem jó lett. Én elégedett vagyok a 4,6 os átlagommal, van aki a 4,8-al se, hát ilyenek vagyunk. Igaziból bosszantó hogy lehetett volna jobb is, ha nincsenek egyes körülmények. Csak az vigasztal, vagy nem is jó szó ez, mert nem vagyok szomorú, szóval az kárpótol, hogy van két érettségim.

Az angolon nem paráztam, talán nem is kellett. Egész jól sikerült, még annak ellenére is, hogy szar tételt húztam.
Az infó miatt jobban paráztam, de sikerült kihúznom az egyik legjobb tételt, szóval az talán még jobb lett, mint az angol. 30/30.
Holnap még lesz egy érettségi kiosztó móka, aztán végre teljesen vége lesz ennek az egész hajcihőnek. Igaziból azt nem értem, hogy ki volt az az okos, aki szombat délre tette a kiosztót - megint - mert nem tudom, kinél hogy szokás, de mifelénk a dél az ebédidő. Az se mellékes, hogy ha udvaron lesz, akkor megint vagy megfőlünk a saját levünkbe, vagy úszni fogunk az esőben. 

Semmi baj, megszoktuk a nagyszerű szervezést. Az erdélyi út is "nagyszerű" volt. Ma volt a fegyelmi elbírálás is. Nagy meglepetések nem voltak, azt hiszem talán jogosak is. Balage kimondta, amire mindegyikünk gondolt, a külömbség csak az volt, hogy ő kimondta, mi meg nem. Szilágyi fejbehányását meg azt hiszem nem kell magyarázni...

Ennyi  a mai történés. Ha minden igaz, akkor most a nyári szériában több időm lesz a blogra is, szóval posztokra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr722092496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbalage 2010.06.19. 14:24:11

"van aki a 4,8-al se..." kire gondolsz?:D:D:d

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.06.19. 14:58:56

nem rá gondoltam, de tény és való hogy rá is igaz :D
süti beállítások módosítása