A napokban írt Huszonévesek a győri szórakozóhelyeken bejegyzés nagyobb port kavart, mint gondoltam, aminek őszintén örülök. A bejegyzés egyben a legjobb bizonyíték arra, hogy sokan annyira ostobák, mint a föld. 

Az ilyen bejegyzésekben az a legjobb, hogy csak az érti meg, akinek van valami fogalma a világ folyásáról. Ebben az esetben még talán erről sem beszélhetünk, mivel vannak olyan sorok a bejegyzésben, amelyek egyértelműen utalnak rá, hogy ez egy szemen szedett hülyeség. (Az hogy tinik lepik el a lapost, az valós - nehogy ismét félreértés essen).

Rengeteg olyan kommentet és biztatást kaptam, amihez csatolva volt pár ismerős megjegyzése. Az elmúlt pár napban ezeken röhögök főleg, hogy volt olyan, aki tényleg elhitte, hogy a szülők a fűtés miatt aggódnak, vagy hogy Orbán Viktor tényleg MILF hitelt akar. 
Ez rettentő mód elkeserítő és igaziból számomra inkább megdöbbentő, mint elkeserítő. A legszebb az egészben, hogy van, aki még el is diskurál a Facebookon, arról, hogy micsoda dolog ez.
Azon persze senki nem háborodik fel, hogy újabb leminősítés van a nyakunkon. De hát ilyen ez a világ. 

Mindazonáltal nem szidok én senkit, mert hát a napi pár ezer néző közül, biztosan van elég olyan, aki őszinte felháborodással olvassa a cikket. És persze biztosan van olyan is, aki mosolyog egy kicsit a bajsza alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr923436340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása