A Nike MAG mindig is kult cipő volt a BTTF rajongók körében, csak úgy, mint a légdeszka, vagy akár a DeLorean. Természetesen minden jövőbeli eszközre voltak már próbálkozások, így például van már olyan deszka, ami helyben képes lebegni. A desza volt a leghasználhatóbb ötlet a filmből és talán a cipő leghaszontalanabb.
Mégis minek kéne egy olyan cipő, ami elektromosan befűzi magát..? Ez akárhogy is nézzük hülyeség, mivel a töltési gondokat beleszámolva, máris sokkal több a gond vele, mint egy sima cipővel.
Itt jöhene képbe a híres mondás átköltése "az oroszok tépőzárat használtak". 

Még Marty maga is meglepődött, hogy van még cipőfűző 2015-ben..

Amikor tavaly a Nike elkottyintotta, hogy talán meg is csinálják a híres neves cipőt, senki sem  gondolta igazán komolyan. Aztán amikor 3 napja egy érdekes csirip megerősíteni látszott, akkor elszabadult a pokol az interneten. Egy nappal később pedig már kint volt a hivatalos reklám is.
A cipő megjelenésének dátuma,  a mai napig nem tiszta nekem. Nem értem, hogy mire volt jó 4 évvel előbb megcsinálni a cipőt.. Az lett volna az igazán poén, hogy ha a film valós idejéhez készítik el - 2015-re.  
Persze csináltak hozzá egy közepsen szar reklámot is, amivel szerintem sikerült porba tiporni a film teljes renoméját, de megint eltértem attól, amit mondani akartam.

Kétség kívül azért a cipő került megvalósításra, mert sokkal nagyobb idiótaság, mint mondjuk egy kabát, ami lehet meleg, hideg, és meg is szárad ha épp bőrig ázunk benne. Na meg azért, mert az évek során a cipőne lett kult hatása, nem a kabátnak, vagy a hülyegyerek sapkának.
Valahol biztosan vicces lenne, ha mostanra mindenki olyan színes sapkákban járna, mint Marty a sorozat második részében. 

A cipő egyetlen baja egyébként hogy kis darabszámban készül. Elvileg 1500 pár készült belőle, amiből az első 1000 már a bejelentést követő pár órában elfogyott - azaz mostanra már űlt helye van mindnek. Bár ez nem is feltétlen baj, mivel ha ide is ért volna kis hazánkba a cipellő, akkor meg az lenne a baj, hogy 50e forint - mer há' mé' ne?
Meg ha már a bajainál tartunk, akkor a fent említett problémára csak az lehetne igazán megoldás, ha menet közbe töltődne. Mert hogy olyan cipő már van, amivel lehet telefont tölteni.. 

Mindezek után persze nagy könnyebséggel mondom - Marty Mcfly nickel, és Nyuszi vagy McFly felírattal a blogom fejlécében - hogy nem kéne a cipő. (Lószart nem, de ettől még hülyeség!)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr503216503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása