Sobrino ház

2011.08.06. 21:28

 A ház berendezésének és elrendezésének alapja az volt, hogy legyen egy ház, ahol a szórakozás, kikapcsolódás és a munka egy helyen megférhet.
A ház alapterületéből adódóan egy irodaház is simán elfér egy házibuli mellett. A házat egy lankás területen építették fel, gondosan ügyelve arra, hogy a nap állása is megfelelő legyen.
A belső térben több különálló szobát is kialakítottak, melyek lehetővé teszik, hogy nyugodtan dolgozhassunk, míg a család többi tagja szórakozik. 
Az alaksorban kapott helyet a garázs és a borospince.
A házat főleg a minimalizmus jellemzi. A formák szögletesen letisztultak, főleg a beton és az üveg dominál. 
Aki pedig kinti pihenésre vágyik az az udvaron vagy épp a medence szélén ezt is megteheti. Ha éjszakai fürdőzésre adnánk a fejünk, akkor sem érhet minket semmi baj, mivel stílusos spot lámpák világítják meg a közlekedő folyosókat, illetve a medence alját/falát.
A tovább után még jó pár kép és tervrajzok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr963130661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nike2822 2011.08.17. 16:44:04

@bizsergefa:
az biztos. mániája ez a beton. meg ezek a kockaházak. ha meg nem kockaház, akkor meg egy darab deréxög ne legyen rajta/benne... :D
süti beállítások módosítása