A napokban kijött a legújabb Harry Potter film is, de a sikerkönyvek írójának már most elfogyott a pénze.
Érdekes egybeesésként bejelentette a könyvek kiadója, hogy hamarosan érkezik a következő rész, a Harry Potter rising, amit további 3 könyv fog követni. Ezen könyvek története még ismeretlen.

J. K. Rowling elmondta, hogy az utóbbi időben nagyon megnőttek a kiadásai, mert az autogramok osztása miatt minden pénze tintára ment el.
Kézen fekvő a kérdés, hogy akkor hogy fog új könyvet írni, ha már aláírásra se telik neki. Rowling az új könyvét hitelből írja, és a várható nyereségből tudja majd kiegyenlíteni adóságait. 

A Harry Potter rising a kis Potter fiatal korát fogja bemutatni. Rowling elmondta, hogy az alapötlet egy varázsló óvoda volt, amit most végre megvalósíthat. 
A könyvből kiderül majd, hogy Dudly miként tiporta sárba a kis Harry-t még az iskola előtt.

Az új könyv nem csak Rowlingnak jön jól, de a Marvel comics már meg is vette rá a filmesítési jogokat, mivel Stan Lee legújabb agyszüleményei szerint Harry Deadpoolal is összefut az óvodában. 
Ha minden jól megy, akkor pár éven belül összemosódik a Marvel universe a Rowling féle varázs világgal.
Ha ez pedig bekövetkezik, akkor soha nem látott filmek láthatnak napvilágot. Stan Lee ezeket a pletykákat csak egy félreérthető twitter üzenetben kommentálta:

"Avada Kedavra, Wolverine!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr823078653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása