Megvolt az első nap, és mint ahogy az a bejegyzés időpontján látszik, elég jól sikerült. Jelenleg 1 óra van és nemrégen tértem haza.
Már 7 óra körül megkezdődött az utolsó hajrá az előadás előtt, de az előkészületek már tegnap elkezdődtek.
Mint ahogy az ilyenkor lenni szokott a technika ördöge megjelent, így sajnos a mai napon le kellett mondani a live stream-ről, de az illetékes technikai felelős azt nyilatkozta, hogy holnapra helyreállítják a problémát és akkor akár otthonról is lehet majd követni az eseményeket. Ezen a ponton köteles vagyok megemlíteni, hogy élőben azért egész más. Öreg tanítómesterem most így fogalmazna: "nem mindegy, hogy nézed a pornót, vagy csináld".
A napi frappáns idézet után egy kicsit a rendezvényről. A sok szervezkedés és pakolás után végre beengedtük a közönséget is. Egész hadseregnyi ember jött el, szóval páran még álltunk is.
Egy gyors köszöntő után Tenzi megnyitotta az Első Imprós Fotókiállítást, amely keretében az elmúlt 3 év impró eseményeit követhettük végig fotókon.

Rövid szünet után máris a színpadon voltak a játszók és indulhatott a móka. Lilla, Matyi, Ede, Zsolt és Rocky voltak a játszók ma este. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam azoknak, akik ismerik a bandát. Hozták a formájukat és még a szokásosnál is több ökörséget játszottak el. Az este legerősebb játszói talán Rocky és Zsolt voltak, de a többiek is jól játszottak. 

A két felvonás kicsivel 10 után ért véget. Külön öröm volt, hogy most nem sültünk meg, lévén, hogy a Gyermekek Háza udvarán volt az Impró sátor felállítva.
A vendégeket finom ropogtatni valók várták illetve egy vendégkönyv, amibe mindenki leírhatta, hogy mit talált jónak az este folyamán.

A második felvonás és a gyors összepakolás után az egész banda - jó szokását megtartva - átvonult a Vendelinbe egy pofa sörre. Vagy kettőre.
A holnapi program workshoppal indul. Egészen pontosan délelőtt és délután is workshoppok lesznek a játszóknak. Én természetesen megyek oda is, és próbálok majd írni, fotózni, hogy mi is történik a színfalak mögött, hogy lehet felkészülni ilyen előadásokra.
Este pedig már a vendék bandák játszanak. A mai előadás igen magasra tette a lécet, úgyhogy fel kell kötni a gatyájukat a vendég-játszóknak. 

Az előadás alatt készült pár kép is, de a Tenzi féle színvonalas pillanatképek majd csak holnap jönnek. (Elnézve a rögtönzött fotókat elég sz*r minőségűek, de majd holnap rendes is jön.)
Have fun! És gyertek holnap (is)!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr532918378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása